Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι εγγραφές στο Λαϊκο Πανεπιστήμιο Αγρινίου

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι εγγραφές στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγρινίου. Πλέον το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και τριψήφιος ο αριθμός των εγγραφών.

Δίνοντας μια άλλη διάσταση στο θέμα το Λαϊκό Πανεπιστήμιο ουσιαστικά «αναβιώνει»5 σχεδόν δεκαετίες μετά στο Αγρίνιο καθώς ανάλογη προσπάθεια είχε γίνει το 1965. Διαβάστε περισσότερα (http://www.epoxi.gr/memories2.htm)

Τώρα το Λαϊκό Πανεπιστήμιο διοργανώνει η  η Ακαδημία των Πολιτών, η οποία έχει έως τώρα διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε τριάντα πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και το Εξωτερικό.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος για τις 26 ακαδημαϊκές διαλέξεις είναι 80 ευρώ το έτος.

Προσφέρεται 50% έκπτωση σε ανέργους, φοιτητές, ΑμεΑ, πολύτεκνους και μονογονεϊκές οικογένειες.
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη, 18:00-21:00 το απόγευμα.
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την διαδικασία της εγγραφής από 1η Σεπτεμβρίου στην είσοδο της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου, Πλατεία Παναγοπούλου 1, ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες 6-8 το απόγευμα.Οι εγγραφές είναι έως τις 15 Οκτωβρίου.  Σε επόμενη ανακοίνωση θα σας κοινοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων.

Για να εγγραφείτε χρειάζεται  να έχετε μαζί σας τα εξής δικαιολογητικά:

1) Φωτοτυπία της ταυτότητας σας.

2) Φωτοτυπία του δικαιολογητικού που δικαιολογεί την έκπτωση ( Κάρτα Ανεργίας, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης για τρίτεκνους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, Φοιτητικό Πάσο)

3) Μια ατομική φωτογραφία.

Τα μαθήματα του πρώτου έτους έχουν ως γνωστικά αντικείμενα την Ψυχολογία (Α’ Εξάμηνο) και την Συμβουλευτική (Β’ Εξάμηνο) και θα διεξάγονται στο Αμφιθέατρο της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου, Παναγοπούλου 4.
Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες κατεβάζοντας τα 2 παρακάτω αρχεία:
FYLLADIOAKADHMIAS2 (1)odhgos_spoydwn_2012-2013 (2)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site:http://civilacademy.ucoz.org.

Facebook comments: