Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Ψηφίστε: Είστε ικανοποιημένοι από τη δημοτική αρχή Αγρινίου;

Ψηφίστε: Είστε ικανοποιημένοι από τη δημοτική αρχή Αγρινίου;

Ηλεκτρονική δημοσκοπήση για τα πρώτα δείγματα γραφής

agrinionews

Συμπληρώθηκε ένα εξάμηνο θητείας της νέας δημοτικής αρχής Αγρινίου. Ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα.

Στην ηλεκτρονική αυτή δημοσκόπηση του agrinionews.gr έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τον βαθμό της ικανοποίησης σας ή μη για τα πρώτα δείγματα γραφής της δημοτικής αρχής Αγρινίου.

Η δημοσκόπηση βεβαίως δεν μπορεί να έχει επιστημονική εγκυρότητα ωστόσο καταγράφει μια τάση. Θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Παράλληλα, όπως και σε όλες τις άλλες αναρτήσεις, μπορείτε να τοποθετηθείτε επι του θέματος μέσω των σχολίων (υβριστικά δεν γίνονται δεκτά) .

Η δημοσκόπηση:

[poll id=”13″]

Θέματα που ενδιαφέρουν

18 Σχόλια

 1. οεο

  Ευχαριστούμε aginionews για το δημόσιο βήμα

  Δυστυχώς όπως γίνεται σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας οι πολίτες των Δήμων ψηφίζουν ανθρώπους σκελετωμένους που συνδέονται με την κομματοκρατία(αυτό το ξενόφερτο πράγμα που φυσικά απέτυχε)…Οι πολίτες δεν έχουν σχέση με την πολιτική γιατί ο καθένας ψηφίζει είτε γιατί γουστάρει μαρξ είτε γιατι θα τον βολέψει κάποιος ή θα τον εξυπηρετήσει με άλλο τρόπο κτλ.Επίσης συμμετέχει στα κοινα 5 λεπτά της ώρας στα 4-5 χρόνια και μετά ο κάθε Δήμαρχος/Περιφερειάρχης(αυτός κι αν είναι σκελετωμένος) μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει(ή να μην κάνει τίποτα) και στο τέλος φυσικά να μην πληρώσει τα λάθη του(ή την απραγία του που είνα ιεξίσου ΒΛΑΒΕΡΗ για τους πολίτες).Και ποια είναι η τιμωρία του?Ότι δε θα ξαναεκλεγεί(ουάου…τρομερές ευθύνες και τρομερό κίνητρο για να κάνει αυτα που πρέπει στη θητεία του)

  Οι πολίτες του Αγρινίου πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που ζούμε δεν είναι Δημοκρατία,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…και είναι κρίμα γιατί το καθεστώς δε στο έχει κρύψει,σου έχει πει τι είναι μέσα από την ιστορία των προγόνων μας απλά σου λεει ότι ”δε γίνονται πια αυτά” ή ότι ”η Δημοκρατία άλλαξε μορφή” κτλ…βέβαια οι Ελβετοί πχ μαλλον θα είναι εξωγήινοι και μπορούν και εφαρμόζουν ένα μέρος αυτής και αποφασιζουν κατα ένα μεγάλο βαθμό μόνοι τους για τις ζωές τους.

  Η λύση είνα ιμια προς το παρόν…ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ και μέσα από ανεξάρτητα κινήματα (πχ Κ.Α.Π.Α Αγρινιου,αυτο ξερω αν υπάρχει και κάποιο άλλο ας το ανεφέρει κάποιος) να κάτσουμε να δημιουργήσουμε ένα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ σχετικά με το πως θα πρέπει να διοικηθούμε.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,αυτό είναι σοβαρή πολιτική ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ.ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

 2. ΠΑΝΕ-6

  ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 3%.

 3. mavrotoympanos

  Η κυβέρνηση με τις κολοτούμπες είναι η καλύτερη χωρίς ένα νομοσχέδιο, καμία απόφαση παρά μόνο σηκωμένους γιακάδες και καταβεσμένα πανταλόνια, θεωρείτε η καλύτερη.

 4. οεο

  Έστω ότι μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων βρίσκεται στην έρημο και διψά.
  Το πρόβλημά της είναι η δίψα της και η κύρια δυσκολία της είναι η αδυναμία της να προσεγγίσει την όαση ως ομάδα.
  Το πρόβλημά της λοιπόν είναι να βρει τρόπο να φτάσει το νερό σ’ αυτήν, εφόσον το αντίθετο δεν είναι δυνατόν.

  Ανάμεσα στα μέλη αυτής της ομάδας υπάρχουν και εκείνοι που προτείνουν λύσεις.
  Αυτοί οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ψήφο των μελών της, προκειμένου να πάρουν την εξουσία και να εφαρμόσουν τη δική τους λύση.
  Όλοι αυτοί οι οποίοι συνθέτουν την ομάδα των εγκλωβισμένων στην έρημο, επειδή έχουν απόλυτη επίγνωση του προβλήματός τους, είναι εύκολο να ψηφίσουν και άρα να επιλέξουν αυτούς που θα τους λύσουν το πρόβλημα.

  Είναι δυνατόν να ψηφίσουν εκείνον που τους υπόσχεται νερό, όταν το μέσο το οποίο διαθέτει —για να φέρει σε πέρας την αποστολή του— είναι ένα κόσκινο;

  Είναι δυνατόν να ψηφίσουν εκείνον που τους υπόσχεται νερό, όταν το μέσο το οποίο διαθέτει είναι μια δακτυλήθρα;
  Δεν είναι δυνατόν να γίνουν τέτοιου είδους λάθη, γιατί απλούστατα όλοι έχουν γνώση του προβλήματος.
  Όσο καλές προθέσεις και να έχει αυτός ο οποίο διαθέτει το κόσκινο, δεν ψηφίζεται.

  Αυτά όλα τα απλά και κατανοητά συμβαίνουν, γιατί υπάρχει γνώση του προβλήματος. Στην κοινωνία, παρ’ όλο που οι ανάγκες της είναι το ίδιο ζωτικές, δεν υπάρχει αυτή η απλότητα στο θέμα της κατανόησης των προβλημάτων.
  Δεν γνωρίζουν οι πολίτες την πραγματική εικόνα του συστήματος και παγιδεύονται σε άστοχες επιλογές.
  Δυστυχώς ψηφίζουν όχι μόνον αυτούς που διαθέτουν “κόσκινα” και “δακτυλήθρες”, αλλά κι αυτούς που δεν διαθέτουν ούτε καν αυτά.
  Το χειρότερο είναι ότι οι πονηροί τους έχουν αντιληφθεί και τους “δουλεύουν”.

  Η κοινωνία δηλαδή δεν πέφτει θύμα μόνον κάποιων μωροφιλόδοξων με καλές προθέσεις, αλλά πέφτει θύμα και των αθλίων με τις κακές προθέσεις. Κάποιοι, εξαιτίας της μονιμότητας των προβλημάτων, γίνονται μόνιμοι παράγοντες της εξουσίας. Κάποιοι γίνονται μόνιμοι “λύτες” των επίσης μόνιμων “προβλημάτων”. Αντιλαμβάνονται ότι τα μόνιμα αυτά προβλήματα είναι γι’ αυτούς η “κότα” με τα “χρυσά αυγά” και όπως είναι φυσικό δεν επιθυμούν την επίλυσή τους. Ακριβώς, επειδή δεν επιθυμούν την επίλυσή τους, έχουν δημιουργήσει συνθήκες συνομωσίας εις βάρος της κοινωνίας, την οποία υποτίθεται υπηρετούν.

  Η συνομωσία αυτή έχει δύο στόχους.
  Ο πρώτος στόχος έχει σχέση με τη διατήρηση της άγνοιας από την πλευρά του κόσμου για την πραγματική φύση των προβλημάτων του και ο δεύτερος στόχος έχει σχέση με τη μονοπωλιακή προσφορά μόνον των δικών τους λύσεων. Από τη μια αγωνίζονται να μην μάθει ποτέ η κοινωνία ποια είναι τα πραγματικά προβλήματά της κι επιχειρήσει να τα λύσει άπαξ —και άρα εις βάρος τους— και από την άλλη αγωνίζονται να μην έρθει ποτέ στο προσκήνιο άλλη λύση εκτός από αυτήν που “εμπορεύονται” οι ίδιοι.
  Δημιουργούν συνθήκες άγνοιας και στη συνέχεια εμφανίζονται σαν “σωτήρες” των συνόλων που τους επιλέγουν μέσω της ψήφου τους. Η αδυναμία τους να λύσουν τα προβλήματα χρεώνεται στους “άλλους” και από εκεί και πέρα παίζουν το παιχνίδι του διχασμού της κοινωνίας και του αποκλεισμού των αντιπάλων τους. Δημιουργούν συνθήκες ψευδοεχθρότητας με τους αντιπάλους τους και σ’ αυτό το “παιχνίδι” παρασύρουν και τον λαό. Τον φανατίζουν και τον “τυφλώνουν”.
  Το αποτέλεσμα είναι τραγικό.
  Μονιμοποιούνται οι ίδιοι στα “πηγάδια” του κρατικού πλούτου και υποστηρίζονται με πάθος από τους “διψασμένους” φτωχούς. Ο καθένας από αυτούς όχι μόνο βολεύεται άπαξ, αλλά το χειρότερο είναι ότι εξασφαλίζει και την υποστήριξη των φτωχών. Οι διψασμένοι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα σε σκοτώσουν αν ενοχλήσεις εκείνους που κάνουν τα “λουτρά” τους εις υγείαν του κορόιδου. Αυτοί οι οποίοι κάνουν λουτρό με νερό υποστηρίζονται απ’ αυτούς που πεθαίνουν από τη δίψα. Υποστηρίζονται από αυτούς οι οποίοι βλέπουν και δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν.
  Υποστηρίζονται από τους “διψασμένους”, οι οποίοι ψηφίζουν εκείνους που με τα “κόσκινα” στα χέρια υπόσχονται να μεταφέρουν “ποταμούς”.
  Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση που δημιουργεί η άγνοια.
  Η άγνοια του κόσμου που ψηφίζει.

 5. Σπυριδουλα Ράπτη

  Για το κολυμβητήριο. Περισσότερο καθαρό. Ανεβασμένη θερμοκρασία 26 βαθμοί γιατί το πρωί πηγαίνουν άνθρωποι με προβλήματα και όχι για αθλητισμό. Καθαριότητα στο νεκροταφείο στο Καινούργιο. Παρατήρηση στους οδοκαθαριστές, να κάνουν καλά την δουλειά τους και να καταγράφουν τα προβλήματα σχετικά με τα φρεάτια, καθαρισμός στις πινακίδες της τροχαίας, δεν βλέπεις αν πρέπει να στρίψεις δεξιά ή αριστερά.

 6. ΦΑΛΑΣ...

  Ενταξει μην εισται υπερβολικοι.Εκανε ο ανθρωπος ενα σωρο εκδηλωσεις.βαρεθηκαμε να βλεπουμε την φιλαρμονικη και κεινα τα παιδακια απο το dance academy να χορευουν..Ρε Ακη πας καλα;Τι αλαξε σε σχεση με τον Μοσχολιο;Aυτοι εδω ολο φρου φρου και φωτο ειναι..Εξαλου δεν νομιζω οτι μπορει να αλαξει και κατι που να ειναι σημαντικο για τον κοσμο.Το Αγρινιο ειναι μια υπερσυντηριτικη κοινωνια και ετσι θα μεινει.Θα κανει εκδηλωσεις;Με τι χρηματα;Οσο για το παρκο μακαρι να το φτειαξει συμφωνα με την μελετη του Μοσχολιου.Για τους πεζοδρομους εισται σιγουροι οτι θα βαλει σειρα;θα παραμερισει ο παπαναστασιου το πολιτικο κοστος για να βαλει μυαλο στον καθε χωρικο που απλωνει τα τραπεζακια του οπου ναναι;Δεν νομιζω.οσο για την καθαριοτητα η πολη επι Μοσχολιου συγκαταλεγονταν στις πιο καθαρες στην Ελλαδα..

 7. Περνάμε μπέϊκα

  @ οεο

  Τι να βάλουμε κάτω φίλε μου να δούμε πως θα διοικηθούμε; Έχεις καταλάβει ότι έχουμε χρεοκοπήσει; Θα φτιάξουμε πολίτευμα τώρα; Έχουμε πολίτευμα ρε φίλε δημοκρατία το λένε. Σε άλλους λειτουργεί ξέρεις κι ας μην είναι τέλειο. Εδώ επειδή όλοι έμαθαν να μην κάνουν τίποτε απασχολούμαστε με ιδέες. Έλεος.

 8. Άδραξε τη μέρα

  Ο νέος δήμαρχος συνεχίζει το έργο του προηγούμενου.Δηλαδή “του τίποτα”.Και πως να κάνει κάτι,αφού μιλάμε για χρεωκοπημένο δήμο-όπως οι πιο πολλοί-σε μία χρεωκοπημένη οικονομικά και ηθικά χώρα.Απλά φτιάχνει το προφίλ του ο άνθρωπος, για τα επόμενα δεξιά βήματά του.Μεγάλο του έργο μπορεί να πει κανείς, την βεντέτα που άνοιξε με την πόλη του Μεσολογγίου,συνεχίζοντας το έργο ανεγκέφαλων παραγόντων του νομού προηγούμενων ετών,που καθήλωσαν το νομό μας στην αφάνεια,στη μιζέρεια και στη φυγή πόρων από τις δύο πόλεις.Πηγαίνετε στις γειτονιές της πόλης,εκεί ρωτήστε τους απλούς ανθρώπους,να σας πουν αν αισθάνονται ότι άλλαξε κάτι,για την πλημμελή καθαριότητα,τον ημιφωτισμό το βράδυ κ.λ.π.Από το πληκτρολόγιο απαντήσεις θα έχετε από καραδεξιούς,ημιαριστερούς,ονειροπαρμενοαριστερούς και εσχάτως “πληγέντες” από το πέρας της πολύχρονης παρουσίας των …σοσιαλιστών στο δήμο.

 9. jimakos

  Από το δήμο έχουμε τρεις ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΕΣ υπηρεσίες

  Α) την ύδρευση των κατοικιών μας
  Β) την αποκομιδή των απορριμμάτων μας και
  Γ) τους δρόμους για να μετακινούμαστε .

  Για το νερό δεν έχουν κάνει κάτι ουσιαστικό έξω από το κέντρο του Αγρινίου. Παρότι λοιπόν είναι χειμώνας η πίεση στα δίκτυα είναι χαμηλή, άμα ανοίξεις δεύτερη βρύση στο σπίτι ισα που τρέχει μια μικρή στήλη νερού και στις δυο .

  Δεν θέλω να φανταστώ όταν θα φτιάξουν οι καιρικές συνθήκες και θα βγουν όλοι στο κήπο στη βεράντα ή στο χωράφι μερικοί για να ποτίσουν.
  τι θα πάθω… … ούτε για την τουαλέτα δεν θα έχει νερό .

  Άρα μηδέν από την Μακρυνεία ._

  Για τα σκουπίδια όταν θυμούνται έρχονται. Όταν έρθουν το καταλαβαίνεις γιατί γεμίζουν οι δρόμοι όλοι από σακουλές σχισμένες , μπουκάλια και χαρτιά υγείας .
  Δεν ξέρεις από που να περπατήσεις και από που να κάνεις το αυτοκίνητο. Το θέαμα αυτό μαζί με τη μυρωδιά απο τα ζουμιά σου δίνουν την ιδέα πως ζεις δίπλα από την χαβούζα.

  Άρα μηδέν από την Μακρυνεία ._

  Η κατάσταση της ασφάλτου στους κεντρικούς δρόμους της Μακρυνείας , το τονίζω στους κεντρικούς δρόμους είναι χάλια (φαντάσου στους πιο μέσα τι γίνετε ) . Λες και τους βομβάρδισαν οι σύμμαχοι , άρχισαν να βγαίνουν τα καλώδια των τηλεπικοινωνιών , εάν πέσει μέσα τους ο τροχός του αυτοκίνητου τουμπάρει όλο το αυτοκίνητο .
  … …. Ναι ναι ξέρω ήταν πολλές οι βροχές και ξηλώθηκε όλη η άσφαλτος … ….

  Άρα μηδέν ξανά από Μακρυνεία ._

  Οι δύο πρώτες υπηρεσίες είναι άκρως απαραίτητες για την υγεία και τη διαβίωση των πολιτών ενός δήμου .
  Οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι χρήσιμες μεν αλλά μόνο για γραφειοκρατία .

  Λοιπόν πέστε τους χαιρετίσματα ο δήμος δεν είναι μόνο η πόλη του Αγρινίου ,είμαστε και όλοι εμείς της περιφέρειας των παλιών δήμων που μπήκαν σ΄ αυτόν .
  Δεν μπόρεσαν να αλλάξουν ούτε πρόσωπα ούτε καταστάσεις, κάθισαν στις καρέκλες .
  Πέστε τους ότι και το πιο απλό δεν έχουν κάνει ακόμα , δηλαδή ποιο, ένα τηλεφωνικό κέντρο αναφοράς προβλημάτων.
  Μόνο πανηγύρια για δημόσιες εμφανίσεις , από ουσία μέχρι στιγμής μηδέν.

  Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει — τεσσερα — χρόνια κοσκινίζει

 10. Rania

  Mia apo ta idia! Ti krima, ti krima…Ki omos alla mas eleges prin tis ekloges tou Maiou kyrie dimarxe.

 11. κωστας κ.

  Toυς πρώτους μηνες παπαναστασίου δύο πράγματα εμειναν, η κοντρα με δικηγόρους και μεσολογγι. φρου φρου και αρώματα ουσια μηδεν. φυσικά ειναι νωρις να κριθει αλλά η αρχη είναι το ημισυ του παντος. ας αφήσει τα παιδιαρίστικα δελτια τυπου και τα facebook και ας δουλέψει με σοβαρότητα, λιγα λογια και χωρις φανφαρες

 12. Ο κ. Τίποτα!

  Σιγουρα είναι νωρίς να κριθεί κάποιος για το έργο του σε ένα μεγάλο δήμο όπως το Αγρίνιο μόλις σε 6 μήνες.
  Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα γραφής υπάρχουν και δυστυχώς για τον νεόκοπο δήμαρχο είναι αρνητικά.
  Και αυτό διότι ασχολείται μόνο με τα επικοινωνιακά και δελτία τύπου για απίθανα πράγματα και συναντήσεις με κάτι συλλόγους 5-10 ατόμων!Ας αφήσει αυτά και ας ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και να κοιτάξει να διαβάσει καλύτερα και να ενημερωθεί γιατί καλό είναι το νέο, αλλά να συνοδεύεται και με πράξεις. Μέχρι να κάνει κάποιο έργο ή μια αποτελεσματική ενέργεια και όχι ανούσιες εκδηλώσεις και πανηγυράκια θα είναι ο κ. Τίποτα!

 13. Ενζο

  εγω δεν θυμαμαι τοσα χρονια επι Μοσχολιου το agrinio news να ειχε κανει παρομοια ψηφοφορία. αλλωστε ολοι γνωριζουμε οτι ειναι βαθυ πασοκ νυν συριζομπαχαλ..

 14. akis roditis

  Επισης κυριε “Ενζο”, επι Μοσχολιου ουτε τα αδεσποτα δαγκωναν !!! Να τα λεμε αυτα ….

 15. ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:
  1) Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ (ΓΩΝΙΑΚΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΟΔΗΓΗΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ, ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ)
  2) ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΤΕΛ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΓ.Ι.ΡΗΓΑΝΑ (+10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5 ΛΕΠΤΩΝ) ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ (ΦΙΛΛΕΛΗΝΩΝ-ΠΙΣΩ ΠΑΡΚΟ-ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ)
  3) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ
  4) ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΣΦΛΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΩΣ (ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΩΝ ΠΑΡΘΕΝΗ, ΣΠ.ΤΣΙΚΝΙΑ, Ε.ΚΑΛΥΒΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΩΣ ΚΡΙΚΕΛΗ ΚΤΛ)
  5) ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

 16. Ωρα 0

  Oi roma.To megalytero provlima p kanenas den noiazetai..eixe pei polla proeklogika alla de..PREPEI KAPOIA STIGMH KAPOIOS NA FTASEI TO ZITIMA MEXRI TA EYROPAIKA DIKASTHRIA GIA AYTO…GIATI YPARXOYN KAPOIOI EGKYKLIOI OI OPOIOI ”XATHIKAN”..RATSISTES EISTE ESEIS POY MAS PHDANE OI ROMA K DEN KANETE TPT..EMEIS THELOYME TO AYTONOHTO RE NA EFARMOSTEI O NOMOS APLA PRAGMATA…!!kai eytyxos otan eixe vgei elege SHMERA NIKHSE TO AGRINIO,skepsoy na nikage aytos ti 8a ginotan..!!kai fysika opws to afhse o prohgoymenos to agrinio etsi paremeine k 8a parameinei.A re gkletsos p sas xreiazetai.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.