Ο σχεδιαστής μόδας που έκανε έφοδο στην λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι!

O… Βορειοηπειρώτης πίσω από τον Μπαρμπαρούση!

Ποιος είναι ο σχεδιαστής μόδας που έκανε..έφοδο στην λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι!
Αυτός που τράβηξε τα βλέματα στην έφοδο της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι δεν ήταν ο γνωστός σε όλους βουλευτής Μπαρμπαρούσης, αλλά ένας άνθρωπος ακριβώς δίπλα του, ξυρισμένος με έναν τεράστιο σταυρό στο στήθος του. Πρόκεται για τον Ρομπέρτο Χαίδη, σχεδιαστή κοσμημάτων σαν αυτό που φόραγε με εθνικιστικό περιεχόμενο. Κάποιοι μάλισταν τον ανέφεραν ως Αλβανό με το όνομα Roberto Chaidi, κάτι που εξόργισε τον ίδιο και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook έγραψε όλη την ιστορία του.
Διαβάστε ποιος είναι ο κολλητός φίλος του Μπαρμπαρούση που έκανε έφοδο στην Λαϊκή αγορά:
«Λέγομαι Χαΐδης Ρομπέρτος γιος του Θωμά και της Αθηνάς εγγονός του Αντωνίου και της Σωτηρίας και τρισέγγονος του Αριστείδη και της Πηνελόπης.Γεννήθηκα στους Αγίους Σαράντα και μεγάλωσα στο χωριό Λούκοβο της Χειμμάρας, Ηπειρώτης με ιστορία 4000 χρονών.
Όταν ήμουν στη ηλικία 1 χρόνων με εντολή εισαγγελέα βαφτίστηκα με αυτό το όνομα όταν ήρθα στην Ελλάδα ζήτησα να βαφτιστώ ξανά και ο πνευματικός μου πατήρ Γεράσιμος (σήμερα 80 ετών) στο Αγρίνιο ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά εμένα και την οικογένειά μου, μου είπε ότι δεν επιτρέπεται δεύτερη βάφτιση.
Έκανα πρωταθλητισμό στην άρση βαρών σε επαγγελματικά επίπεδα, σπούδασα και πήρα 2 πτυχία πανεπιστημίου γεωπονίας και γυμναστικής ακαδημίας δούλεψα καθηγητής στο Δέλβινο.
Όταν στην Αλβανία υπήρχε το κομουνιστικό καθεστώς ζήτησα πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα με το αίτημα «είμαι εχθρός του κομουνιστικού καθεστώτος της Αλβανίας».
Το 1991 παντρεύτηκα στην εκκλησιά του Αγίου Χριστοφόρου (το παλιό) στο Αγρίνιο με παπά και με κουμπάρο, λέτε να επιτρέπει η εκκλησιά να παντρεύεται ένας αβάφτιστος;;
Η γυναικά μου είναι Ελληνίδα από το Αγρίνιο και έχει επιχείρηση απο την ηλικία των 20 ετών. Την βιοτεχνία (Perfect) και αργότερα το roberto chaidi fashion επιχείρηση κατοχυρωμένη στην E.E.
Στη Βόρειο Ήπειρο ιδρύσαμε την οικογενειακή επιχείρηση Hotel Palace Lukova η οποία φέτος διακρίθηκε με βραβείο από το tripadvisor.
Στην Αλβανία έχω κατηγορηθεί από τα ΜΜΕ όπως το βλέπετε και στο βίντεο στη Χειμμάρα ως Έλληνας εθνικιστής και σήμερα ξαφνικά στην Ελλάδα κατηγορούμαι ως Αλβανός.
Αυτοί που με κατηγορούν είναι αυτοί που πούλησαν τη Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς είναι αυτοί που δεν σεβάστηκαν ποτέ το πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914. Είναι τα αδέρφια των μαύρων είναι αυτοί που δεν εμφανίζουν το πρόσωπό τους. Είμαι ηπειρώτης και θα διεκδικήσω τη πατρίδα μου ως το θάνατο».
Parapolitika.gr

Facebook comments: