Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Αιχμηρή η ΑΕΜ για τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Αιχμηρή η ΑΕΜ για τον Ναυπακτιακό Αστέρα

AEMΑιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Μεσολογγίου για τον Ναυπακτιακό Αστέρα μετά τον χθεσινό εξ΄ αναβολής αγώνα της Α΄ΕΠΣΑ. Aναφέρει:

Το ποδόσφαιρο αποτελεί διασκέδαση, ελπίδα, συγκίνηση και διαθέτει μια αξεπέραστη γοητεία. Βασίζεται στον κοινωνικό ορθολογισμό και στην δικαιοσύνη. Όλες αυτές οι αξίες την Tετάρτη (22/02/2017) καταστρατηγήθηκαν και ζήσαμε ένα θέατρο του παραλόγου.
Αρχικά από την διοίκηση του Ναυπακτιακό Αστέρα, οι άνθρωποι της οποίας με ανακοίνωση προ ολίγων ήμερων ενημέρωναν τους φιλάθλους που επρόκειτο να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ότι η τιμή του εισιτηρίου θα είναι στα 2 ευρώ. Λειτουργώντας επιλεκτικά και μην έχοντας ενημερώσει ζητούσαν 5ευρω για εισιτήριο στην θύρα που ήταν διαθέσιμη για τους φιλάθλους της μεγάλης ΑΕΜ. Κύριοι η ειλικρίνεια είναι δείγμα πολιτισμού και ανδρείας. Ως συνεχεία των παραπάνω συμπεριφορών ασέβειας είδαμε δυο παίχτες του Ναυπακτιακού Αστέρα να κάνουν άσεμνες χειρονομίες προς την μεριά των φιλάθλων μας. Κύριοι η παιδεία και ο πολιτισμός του χαρακτήρα είναι έμφυτα και δεν διδάσκονται. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην προκαλείτε με τις συμπεριφορές σας.
Η ΑΕΜ επιθυμεί το πρωτάθλημα να κριθεί στους αγωνιστικούς χώρους από τους ποδοσφαιριστές και μόνο. Οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε την δουλειά των αθλητών μέσα στο γήπεδο. Παραμένοντας αθεράπευτα ρομαντικοί θέλουμε και προσδοκούμε τον υγιή ανταγωνισμό, ονειρευόμαστε ένα «καθαρό» και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. ΜΟΝΟ ΑΕΜ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.