Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Καταγγελία για το ΔΑΚ Αγρινίου

Καταγγελία για το ΔΑΚ Αγρινίου

Σε τοπικά μέσα ενημέρωσης κοινοποιήθηκε η ακόλουθη καταγγελία για το ΔΑΚ Αγρινίου:

1

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ;

Το ΔΑΚ Αγρινίου βρίσκεται σε μια κατάσταση παρακμής παρόλο τις όποιες προσπάθειες εντυπωσιασμού θέλησαν κάποιοι να παρουσιάσουν, κυρίως στο κολυμβητήριο-στο οποίο παρά τα 100000 ευρώ που δόθηκαν για να το «εκσυγχρονίσουν» πλήρως , τώρα και άλλα 25000 ευρώ θα διατεθούν για παραπέρα εκσυγχρόνιση- και στο Κλειστό Γυμναστήριο, όπου και εκεί παρά την ανακατασκευή, είτε στάζει όταν βρέχει, είτε οι ηλεκτρονικοί πίνακες δε δουλεύουν.
Στο υπόλοιπο στάδιο τα πράγματα είναι επιεικώς απαράδεκτα. Έχουμε ένα γήπεδο όπου ο χλοοτάπητας ανακατασκευάζεται εδώ και δύο χρόνια και αναρωτιέται κανείς, υπάρχει κάποιος να αναλάβει τις ευθύνες; Και άλλες φορές είχαν γίνει ανάλογα τέτοια έργα στο χόρτο, ποτέ δεν καθυστέρησαν τόσο πολύ και ούτε είχαν τεράστιο κόστος. Στο βοηθητικό η περίφραξη είναι κατεστραμμένη καθώς και ο παρακείμενος μαντρότοιχος με τις τεράστιες τρύπες από όπου μπαίνουν ανεξέλεγκτα οι ρομά και δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στο άλλο βοηθητικό , όπου είναι και ο χώρος των ρίψεων με κατεστραμμένες τις βαλβίδες αλλά και την περίφραξη.
Στην αίθουσα γυμναστικής η κατάσταση είναι τραγική με σημεία από όπου εισέρχεται νερό όταν βρέχει, τους τοίχους βρώμικους, τα παράθυρα επικίνδυνα, και τα όργανα φθαρμένα και χαλασμένα.

metafores-metakomiseis (1)

1

1

1

1

1

1

1

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ανδρέας

    Είναι κρίμα για μια πόλη σαν το Αγρίνιο να έχει ένα αθλητικό κέντρο σε αυτή την κατάσταση,, ας αναλάβουν επιτελους κάποιοι την ευθύνη και να σταματήσει ο χώρος αυτός να είναι έρμαιο ενός ανθρώπου που εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί αυταρχικά λες και είναι το τσιφλίκι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.