Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020

Κωστούλας: Όχι συμφωνία, ούτε πρόταση δεν υπάρχει για πώληση του Παναιτωλικού

Κωστούλας

Καθώς εντάθηκε η πεποίθηση στο Αγρίνιο πως έχει υπάρξει πρόοδος στη διαδικασία μετάβασης του Παναιτωλικού στην μετά Κωστούλα εποχή, το agrinionews.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Αγρινίου για να διαπιστώσει πόση βάση έχουν όσα ακούγονται. Η απάντηση του Φώτη Κωστούλα ήταν μια μεγάλη απορία για όσα έχουν κυκλοφορήσει  καθώς, όπως είπε, δεν υπάρχει όχι συμφωνία για πώληση αλλά ούτε καν κρούση από κάποιον ενδιαφερόμενο!

«Δεν ξέρω πως βγαίνει όλο αυτό και μάλιστα με λεπτομέρειες για την αξία της συμφωνίας αλλά το περίεργο είναι ότι εγώ δεν ξέρω τίποτε!», ήταν τα λόγια του κ. Κωστούλα. «Και το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι δεν έχω ούτε καν κάποια κρούση για τον Παναιτωλικό. Δεν με έχει προσεγγίσει κανείς ούτε καν με πρόθεση όχι με πρόταση. Σε σημείο που να απορώ γιατί ακούγονται όσα ακούγονται», συμπλήρωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου, ο οποίος σε ερώτηση του agrinionews.gr ποιά εξήγηση δίνει για τα όσα διακινούνται απάντησε: «Δεν το ξέρω, εσείς επικοινωνήσατε μαζί μου και σας απαντάω, μπορώ να απαντήσω σε συζητήσεις που δεν έχω κάνει;».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. West

    Ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών για τον Παναιτωλικό !!!!!!!
    Εάν φύγει ο Κωστουλας θα είναι μεγάλο πλήγμα όχι μόνο για τον Παναιτωλικό αλλά και για το Αγρίνιο ….. Προσωπικότητα με επίπεδο και κουλτούρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.