Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Πολύτεκνοι Αγρινίου σε Γαβρόγλου: δηλητηριάζετε τους μαθητές με διδασκαλίες αντιχριστιανικού περιεχομένου

Πολύτεκνοι Αγρινίου σε Γαβρόγλου: δηλητηριάζετε τους μαθητές με διδασκαλίες αντιχριστιανικού περιεχομένου

thriskeytika-620x330Το μάθημα των θρησκευτικών αποτελεί αντικείμενο επιστολής του Συλλόγου Αγρινίου και Περιχώρων προς τον Υπουργό Παιδείας Κ.Γαβρόγλου. Η επιστολή :
Κύριε Υπουργέ ,
Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα ως Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων που έχουμε στη δύναμή μας 5850 οικογένειες μέλη , για την απόφαση σας να αντικαταστήσετε τα ορθόδοξα βιβλία του μαθήματος των θρησκευτικών , με τετράδια γενικότερου θρησκειολογικού περιεχομένου , προκαλώντας σύγχυση, αμφισβήτηση και αμφιβολία στις αγνές ψυχές των μαθητών, δηλητηριάζοντας τες με διδασκαλίες αντιχριστιανικού περιεχομένου, αφού εξισώνεται ο Αρχηγός της πίστεως μας ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ , με τον Μωάμεθ, τον Κομφούκιο, τον Βούδα, και άλλους ψευδοπροφήτες και ψευδοθεούς.
Η ενέργειας σας αυτή είναι εντελώς αδικαιολόγητη και ανεξήγητη σε εμάς, .Επιπλέον αποτελεί πράξη έμπρακτης και μέγιστης αχαριστίες προς τον ΤΡΙΑΔΙΚΟ μας ΘΕΟ που ευεργέτησε και ευεργετεί το ΄Εθνος μας και τον κόσμο ολόκληρο. Αν κύριε Υπουργέ έχετε την αγωνία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις των μαθητών στον τομέα της θρησκειολογίας αυτό μπορείτε να το κάνετε στους μαθητές του Λυκείου που έχουν αναπτυγμένο κριτήριο και όχι στις τρυφερές ηλικίες των μαθητών του Δημοτικού.
Χωρίς περιστροφές του λόγου, σας καλούμε να ανακαλέσετε άμεσα την απόφαση αυτή, που προκάλεσε και προκαλεί το θρησκευτικό συναίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και του συνόλου των μελών του Συλλόγου μας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε κύριε Υπουργέ ότι είστε Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της χώρας που αποτελεί το λίκνο της ορθοδοξίας παγκοσμίως. Άλλο πράγμα κύριε Υπουργέ είναι η ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα
και η ειρηνική συμβίωση με τους άλλους Λαούς και τα πιστεύω τους και άλλο πράγμα είναι η συνειδητή απεμπόληση αρχών, αξιών, ιδανικών και παραδόσεων του Λαού μας και του ΄Εθνους μας, που πορεύτηκε στο διάβα των αιώνων και μεγαλούργησε με τα δικά του πιστεύω, μπολιάζοντας επ’ αγαθώ την παγκόσμια κοινωνία.
Εν κατακλείδι εμείς διατρανώνουμε την πίστη μας στον ΤΡΙΑΔΙΚΟ μας ΘΕΟ όπως τον ομολογούμε στο σύμβουλο της πίστεως μας και σας καλούμε και πάλι να διορθώσετε το σοβαρό λάθος σας με την επαναφορά των βιβλίων του μαθήματος των θρησκευτικών και την απόσυρση των τετραδίων αυτών που εξήγειραν τις συνειδήσεις σχεδόν όλου του Λαού μας.
Οφείλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές την αλήθεια της ορθόδοξης πίστεως μας όπως την παραλάβαμε από τους προπάτορες μας.
Με Τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΡΙΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  γυμνασιου και δημοτικου πρεπει να αλλαξουν τα θρυσκευτικα αν ειναι δυνατον να διδασκονται και να χουν απαιτηση και στο γυμνασιου να τα αποστηθιζουν. να αποστηθισουν τι……

 2. Σαΐνης Δ. Χρήστος

  Από την παραπάνω ανακοίνωση καταλαβαίνεις ότι τους συλλόγους πολυτέκνων τους ελέγχουν… παππούδες. Οι πραγματικοί πολύτεκνοι είναι αυτοί που έχουν μικρά παιδιά. Σε μια εποχή άγριου και ανελέητου κυνηγητού από τα κτήνη των μνημονίων κανείς δεν αναφέρετε σε αυτούς. Κρίμα…
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ (ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ)

 3. Ανώνυμος

  Να μη φοβούνται οι πολύτεκνοι ούτε κανένας άλλος σχετικά με τα νέα ΠΣ Θρησκευτικών γιατί τίποτα δεν ισχύει από όσα γράφουν. Η παραπληροφόρηση τα παρουσιάζει ως “θρησκειολογικά” ενώ κάτι τέτοιο ούτε κατά διάνοιαν ισχύει . Απλά μια αναγνώριση συμβόλων, εικόνων, προσώπων άλλων θρησκειών γίνεται στις μικρές τάξεις και στις μεγαλύτερες και ιδεών ώστε τα σημερινά παιδιά που φθάνουν στο σχολείο με συγκεχυμένες θρησκευτικές παραστάσεις να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τι ανήκει στη δική τους παράδοση και τι σε άλλες.

 4. Εκπαιδευτικός

  Από που προκύπτουν όλα αυτά που ισχυρίζεται το ΔΣ των πολυτέκνων Αγρινίου? Με ποιό τρόπο προκαλείται ” σύγχυση, αμφισβήτηση και αμφιβολία στις αγνές ψυχές των μαθητών” και εξισώνεται ο ΧΡΙΣΤΟΣ , με τον Μωάμεθ, τον Κομφούκιο, τον Βούδα? Γνωρίζουν πώς γίνεται η διδασκαλία και τον τρόπο που χρησιμοποιείται το υλικό των Φακέλων Μαθήματος? Αφήστε, κύριοι, τους εκπαιδευτικούς να κάνουν τη δουλειά τους και μην αναπαράγετε την παραπληροφόρηση και τη συκοφαντία! Και επιτέλους: οι συντάκτες των νέων ΠΣ και του υλικού είναι “αντίχριστοι” και “άθεοι” και έχουν βαλθεί να απορθοδοξοποιήσουν τους έλληνες μαθητές?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.