Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

«Παρακολουθεί» Ζαραδούκα

«Παρακολουθεί» Ζαραδούκα

Μια «δική» του μεταγραφή καλοβλέπει ο Παναιτωλικός για τον προσεχή Ιανουάριο καθώς οι αγρινιώτες παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στο θέμα του Ζαραδούκα! Ο διεθνής μπακ που το περασμένο καλοκαίρι, αν και είχε υπογράψει στους Αγρινιώτες, προτίμησε τελικά την αίγλη του Ολυμπιακού αλλά βρίσκεται μονίμως εκτός αποστολής της πειραιώτικης ομάδας με το Βαλβέρδε να δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει καθόλου.
Ο Γ. Ζαραδούκας (που αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς τα βρήκε στο λιμάνι) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, έχει ήδη ζητήσει να λύσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές καθώς ο παραγκωνισμός του πιθανότατα να του κοστίσει και τη θέση του στην Εθνική Ελλάδος.
Από την άλλη στον Παναιτωλικό η περίπτωση του 25χρονου αμυντικού φαντάζει μια ούτως ή άλλως εξαιρετική λύση ενώ η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι δε στάθηκε ικανή να χαλάσει τις σχέσεις των δύο πλευρών με το Ζαραδούκα να στάζει κυριολεκτικά μέλι για τους ιθύνοντες του Παναιτωλικού και τους αγρινιώτες να κρατούν μια άκρως διακριτική και άψογη απέναντι στον παίκτη στάση.
Αν τελικά ο διεθνής αμυντικός λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό θεωρείται πολύ πιθανό να φορέσει τελικά τη φανέλα του Παναιτωλικού καθώς οι συνθήκες θα φαντάζουν πλέον ιδανικές και για τις δύο πλευρές μιας και το οικονομικό σκέλος είχε ήδη συμφωνηθεί από το… περασμένο καλοκαίρι!
Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.