Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Άγνωστος παραμένει ακόμα ο τυχερός του Τζόκερ

Άγνωστος παραμένει ακόμα ο τυχερός του Τζόκερ

πρακτορείο-Αγρίνιο-τζόκερ3

Συμπληρώθηκαν τρία εικοσιτετράωρα από την κλήρωση του τζόκερ και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με την ίδια συμμετοχή σε πρακτορείο του Αγρινίου να πετυχαίνει δύο φορές τους πέντε από τους έξι τυχερούς αριθμούς και κέρδη συνολικού ύψους 360.000 ευρώ.

Η υπεύθυνοι του πρακτορείου της κυρίας  Ελπίδας Λιάκου, στην οδό Δ. Σταϊκου 2 στο Αγρίνιο επιμένουν πως ο τυχερός, κατά πάσα πιθανότητα Αγρινιώτης, δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στο πρακτορείο,  εξηγούν ωστόσο ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αναγκαίο προκειμένου να παραλάβει τα κέρδη του, θα μπορούσε δηλαδή να παραλάβει απευθείας από τον ΟΠΑΠ. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο Αγρινιώτης ή η Αγρινιώτισσα με το τυχερό δελτίο, να μην έχει ακόμη και αυτή τη στιγμή συνειδητοποιήσει ότι έχει κερδίσει…

“Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για το πρακτορείο μας. Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο τυχερός, ελπίζουμε ωστόσο να πήγαν τα χρήματα σε καλή μεριά, να τα κέρδισε άνθρωπος που τα είχε πραγματικά ανάγκη”, δηλώνει στο agrinionews.gr η ιδιοκτήτρια κα Ελπίδα Λιάκου.

Σχετικά με το σύστημα που έπαιξε ο τυχερός του τζόκερ και κατάφερε να “πιάσει”  δύο φορές την τυχερή πεντάδα, η κα Λιάκου  σχολιάζει: “απ’ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω έπαιξε απλό σύστημα. Σε ένα δελτίο, δηλαδή, έβαλε δύο φορές τους πέντε από τους 6 τυχερούς αριθμούς”.

Όπως και να έχει ευχή όλων είναι τα χρήματα να “πιάσουν τόπο” …

πρακτορείο-Αγρίνιο-τζόκερ1 πρακτορείο-Αγρίνιο-τζόκερ2 πρακτορείο-Αγρίνιο-τζόκερ4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.