Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Άδεια μόνο ο Παναιτωλικός και άλλοι τέσσερις, όχι ο ΟΦΗ

Άδεια μόνο ο Παναιτωλικός και άλλοι τέσσερις, όχι ο ΟΦΗ

Πέντε ομάδες της Football League κατάφεραν να πάρουν άδεια συμμετοχής για τη νέα σεζόν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτές είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός, ο Λεβαδειακός, η Βέροια και τα Τρίκαλα, οι φάκελοι των οποίων κρίθηκαν πλήρεις, με αποτέλεσμα να λάβουν τη σχετική αδεία.
Έτσι οι δύο πρώτες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την Super League ΟΠΑΠ, ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα μπορέσουν να συμμετάσχουν κανονικά στα μπαράζ.Εν αντιθέσει με τις προαναφερόμενες ομάδες, την άδεια δεν την πήραν οι ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Διαγόρας και Πανθρακικός, αφού οι φάκελοι που κατέθεσαν δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.Μετά από αυτή την εξέλιξη οι τρεις ομάδες αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης ΕΠΟ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μετά την εκδίκαση υποθέσεων εννέα ΠΑΕ της Football League σχετικά με την αδειοδότηση της περιόδου 2011-2012 για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Λεβαδειακός ΑΠΟ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

2.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Παναιτωλικός ΓΦΣ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 2.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

3.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

4.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

5.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας ΓΣ.

6.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Βέροια ΓΣ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 2.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

7.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Διαγόρας ΓΣ.

8.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Πανθρακικός ΑΠΣ.

9.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Τρίκαλα ΑΟ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 8.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών».

πΗΓΉ:ZOYGLA.GR

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.