Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Άλλη μια αποχώρηση από την παράταξη του Πυθαγόρα Σαμαρά

Άλλη μια αποχώρηση από την παράταξη του Πυθαγόρα Σαμαρά

NIKOLES PRODROMOSΟ Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Προδρόμου Ξηρομέρου Διονύσης Νικολές, πήρε την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί και να διαχωρίσει την θέση του απ’ τον συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» της πλειοψηφίας του Δημάρχου Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά.
Όπως μας είπε ο Διονύσης Νικολές, διαχωρίζει τη θέση του από τον συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» διότι η συμπεριφορά του Αντιδημάρχου ξηρομέρου Ανδρέα Μαγγίνα, είναι προκλητική και απαξιωτική στο πρόσωπό του και για το χωριό του, αφού δεν λαμβάνει υπόψιν τη νέα απόφαση του Τοπικού συμβουλίου Προδρόμου που ελήφθη πρόσφατα «περί εκτάσεως βοσκοτόπων έτους 2013» με σκοπό να δημιουργούνται στο χωριό αδικίες, συνεχείς προστριβές και ανισότητες.
Ο Πρόεδρος τόνισε επίσης: «Παρά την απαξιωτική συμπεριφορά του αντιδημάρχου Ανδρέα Μαγγίνα προς τον Πρόδρομο, πιστός στους συγχωριανούς μου, δηλώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό αυτού του χωριού μου και του τόπου μου, ανεξάρτητος πλέον από παρατάξεις και συνδυασμούς, μακριά από σκοπιμότητες και μικροπρέπειες. Δηλώνω, ότι η κίνησή μου αυτή, δεν έχει σκοπό να βλάψει την παράταξη, του Δημάρχου Σαμαρά, αλλά να την αφυπνίσει. Εγώ τουλάχιστον, στη συνεχή οκταετή ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση και τα κοινά του τόπου μου, δεν έχω βιώσει τέτοιες συμπεριφορές και τακτικές, σαν αυτή του Μαγγίνα που καταδικάζει το χωριό μου σε μαρασμό».

xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.