Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Άλλη μια επίθεση στην τηλεόραση του Αχελώου

Άλλη μια επίθεση στην τηλεόραση του Αχελώου

Ο εκφασισμός της κοινωνίας συνεχίζεται…

Για μια ακόμη φορά επαναλήφθηκε ένα φαινόμενο που συμβαίνει σχεδόν μια φορά το μήνα στο Αγρίνιο, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μέχρι τώρα είχαν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους. Ο τηλεοπτικός σταθμός “Αχελώος”έγινε πάλι στόχος άνανδρης επίθεσης, από δύο άτομα που στις 5 η ώρα το πρωί επιτέθηκαν με πέτρες και έσπασαν τα τζάμια της πρόσοψης, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Να σημειωθεί ότι είχε ξημερώσει και ήταν ορατοί ενώ πολλοί περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους φωνάζοντάς τους και καλώντας τους να φύγουν. Εντύπωση κάνει ότι παρόλα αυτά, σα να είχαν υπηρεσία να κάνουν, συνέχισαν το έργο τους και έφυγαν αφού το ολοκλήρωσαν.

Έχουν υπάρξει φορές που κάποιοι έχουν μπει ακόμη και μέσα στον τηλεοπτικό σταθμό στο παρελθόν, ενώ όπως είπαμε και πιο πάνω αυτό συμβαίνει ανησυχητικά συχνά. Γενικότερα οι αφορισμοί για τα ΜΜΕ των τελευταίων “πύρινων” χρόνων έχουν δώσει χώρο σε πολλούς να μπορούν να εκφοβίσουν ή/και να αφήσουν μόνο τη δική τους άποψη να κυριαρχεί, ντύνοντάς την πολλές φορές με το μανδύα του δικαίου και του ορθού. Ο εκφασισμός της κοινωνίας δεν έχει μόνο να κάνει με τα προφανή ή με κάποιες ιδέες αλλά είναι πλέον συμπεριφορά αποδεκτή. Γιατί όλοι εμείς αφήσαμε να γίνει αποδεκτή, αφού δεν κάναμε τίποτε.

Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι φταίνε σε πολλά και κυρίως γιατί άφησαν να τα επωμιστούν όλα για χάρη της ελευθεροτυπίας που όμως τελικά άφησε ασύδοτους κάποιους μεγαλοδημοσιογράφους  και κάποιους καναλάρχες του κέντρου. Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι χρειάζονται τα ΜΜΕ -ειδικά στη επαρχία -ή μάλλον ίσως να καταλαβαίνουν και να μην εξυπηρετεί αυτό τους υψηλούς τους στόχους. Το βράδυ αναμένεται ανακοίνωση από το κανάλι με φωτογραφίες και λεπτομέρειες.

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.