Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Άλλος με 750 μέλη να ψηφίζουν συνέδρους;

Άλλος με 750 μέλη να ψηφίζουν συνέδρους;

Το…απέθαντο ΠΑΣΟΚ κι ο Ομάρ Σαρίφ…

pasoksinedrio-495x330

Να δώσουμε προσοχή στο σημερινό θέμα γιατί τα πολλά λόγια περιττεύουν. Χίλιοι τετρακόσιοι(αρ. 1400) στην Αιτωλοακαρνανία και σχεδόν 750 άνθρωποι στο Αγρίνιο πήγαν να ψηφίσουν για να στείλουν συνέδρους εκεί στα μαρμαρένια αλώνια που θα αποφασιστεί ποιος θα είναι διάδοχος του Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ! Σας παρακαλώ να αυτοσυγκεντρωθούμε όλοι μαζί και να σκεφτούμε: α)ότι είναι πιθανόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να κληθούν να δουν αν θέλουν τον Λοβέρδο για πρόεδρο β)ότι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή είναι διασπασμένο αλλά παρά ταύτα χτες πήγαν ακόμα και Παπανδρεϊκοί να ψηφίσουν όπως πήγαν κι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ! γ) το κόμμα αυτό πλέον βρίσκεται λίγο πάνω από το 4%, όπως το αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις.

Και σας ερωτώ τώρα: υπάρχει άλλος οργανισμός/ένωση/σύλλογος(με πολιτική αναφορά, δεν μιλάμε για τους κυνηγούς)/κόμμα/φράξια/μέτωπο/συνδικαλιστική παράταξη/θρησκευτική ένωση/παραστρατιωτική οργάνωση/συλλογικότητα/στέκι απόψεων, κι ότι άλλο βάλει ο νους σας, που να μαζεύει μόνο στο Αγρίνιο 750 άτομα να ψηφίσουν; Κάποια από όλες αυτές τις παρατάξεις που κυριαρχούν μονοπωλιακά στο δημόσιο λόγο μπορεί να μαζέψει 750 μέλη; Μήπως θέλετε να θυμηθούμε πόσοι ψήφισαν πρόσφατα στις αρχαιρεσίες του μεγαλύτερου από τα δύο κυβερνώντα κόμματα; Μήπως ξέρει κανείς πόσους μπορούν να στείλουν να ψηφίσουν οι ΑΝ.ΕΛ στα μέρη μας; Και τέλος, αλήθεια τι θα γινόταν αν μπορούσε και το ΠΑΣΟΚ να βάλει στη κεντρική πλατεία τις απόψεις και τις θέσεις του για μια σειρά ζητήματα όπως κάνουν τόσοι και τόσοι άλλοι στα πλακάτ και στα πανό τους;

Δεν ξέρω αν διαβάζομαι, με όλα αυτά, ως συμπαθών το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είμαι. Αλλά πρόκειται για ανεξήγητο φαινόμενο. Πραγματικά πρέπει να υπήρξε εποχή που όλοι σε αυτή τη χώρα να ήταν ΠΑΣΟΚ. Μα όλοι!

Τώρα που το σκέφτομαι διάβασα ότι ο Ομάρ Σαρίφ πάσχει από αλτσχάιμερ. Κι αυτός το ΠΑΣΟΚ μου θύμισε. Ο ίδιος είχε μια τόσο γεμάτη ζωή και πλέον είναι σαν αν μην την έζησε ποτέ. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι τη θυμούνται. Σημασία έχει όμως τι θυμάται αυτός ή τι θυμούνται οι υπόλοιποι; Τίνος ήταν η ζωή τελικά;

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. antikeimenikos

    Κακά τα ψέματα. Όσοι βρίσκονταν στο ΠΑΣΟΚ από βόλεμα πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, έφυγαν και οι Παπανδρεϊκοί του λεφτά υπάρχουν που έβαλαν τη χώρα στο μνημόνιο.

    Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του ΠΑΣΟΚ να επιλέξει κάποιον καθαρό και επικοινωνιακό αρχηγό για να ανακάμψει. Ο Λοβέρδος δεν κάνει, χειρότερος από το Βενιζέλο είναι.

    Ο χώρος της κεντροαριστεράς είναι μεγάλος και αργά ή γρήγορα κάποιος θα τον γεμίσει, είτε ο Τσίπρας (αφού πρώτα διώξει την αριστερή πλατφόρμα) ή το ΠΑΣΟΚ κάνονοντας πρώτα μία ανανέωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.