Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Άνοιξε ο δρόμος για τη Β΄ Eθνική για τον ΑΟ Αγρινίου!

agrinio_logoΗ απόφαση της ΕΟΚ να διατηρήσει Ηρακλή και Φίλιππο Βέροιας στην Α2 κατηγορία είχε άμεσο αντίκτυπο και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Λίγη ώρα λοιπόν μετά την επισημοποίηση της απόφασης της ομοσπονδίας τα… καλά νέα έφτασαν και στο Αγρίνιο, με τον ΑΟΑ να βλέπει το δρόμο της συμμετοχής του στην Β΄ εθνική ν΄ ανοίγει διάπλατα!

Μία απόφαση, βέβαια που υπό άλλες συνθήκες οι αγρινιώτες θα την αποδέχοντας με το… καλημέρα, αλλά στην παρούσα φάση, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στο εάν θα γίνει δεκτή αυτή η (εξωαγωνιστική) αναβάθμιση. Κι αυτό διότι τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται για να σταθεί κάποια ομάδα στην κατηγορία είναι διαφορετικά από εκείνα που ήδη έχουν προϋπολογίσει στο Αγρίνιο και το τελευταίο που θέλουν είναι να θεωρηθεί η σεζόν αποτυχημένη, με έναν ενδεχόμενο άμεσο υποβιβασμό. Οπότε εκείνο που έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν στον ΑΟΑ είναι όλες οι παράμετροι εκείνες που δημιουργούν τα νέα δεδομένα και στο έκτακτο ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη θα κριθεί η τύχη της πρότασης που έχει στα χέρια του το Αγρίνιο.

Οι δυσκολίες σίγουρα είναι αρκετές, ιδίως όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά πάντοτε λύσεις υπάρχουν. Και μία από αυτές θα μπορούσε να δοθεί από τους διοικούντες τον… ποδοσφαιρικό Παναιτωλικό, καθώς η απόκτηση 1-2 παικτών και η προσφορά τους στον ΑΟΑ θα θα ενίσχυε πρωτίστως τη δυναμική του μπασκετικού τμήματος της πόλης του Αγρινίου, αλλά παράλληλα θα ενίσχυε πολύ και το προφίλ του αθλητισμού στο Αγρίνιο. Ίσως αυτή η πρόταση να πρέπει να συζητηθεί στο Αγρίνιο…

www.infobasket.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.