Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2019

Άντεξε στην κρίση και προχωρά σε εκλογές

 Μετά από έναν πετυχημένο διετή κύκλο ξεπερνώντας τους κάβους της εσωτερικής αμφισβήτησης αλλά και της οικονομικής κρίσης η ΓΕΑ οδηγείται στις προγραμματισμένες εκλογές στις 4 Φεβρουαρίου.
Και λέμε πετυχημένο γιατί ενώ περίμενε κανείς η δράση του σωματείου να συρρικνωθεί ( η κρίση χτυπά ανηλεώς τους πάντες ακόμα και τα μεγάλα σωματεία) εντούτοις όμως οι δραστηριότητες του σε όλα τα τμήματα πολλαπλασιάστηκαν και αγκάλιασαν ακόμα περισσότερους νέους που επιστρέφουν στην πόλη μας αυξάνοντας τις εγγραφές στα τμήματα της έως και 20% σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ δημιουργήθηκαν ακόμα και νέα τμήματα όπως το σκάκι που μάλιστα κάνει και πρωταθλητισμό.
Στις νέες δραστηριότητες συγκαταλέγουμε το φρεσκάρισμα της ιστοσελίδας, την έντονη  κινητικότητα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook),  εκδηλώσεις με χαμηλό κόστος συμμετοχής (Εκδρομές Γνωρίστε την Αιτωλοακαρνανία κ.α)
Η ΓΕΑ στάθηκε όρθια γιατί ποτέ δεν ήταν ένα κρατικοδίαιτο σωματείο και σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποίησε ικανοποιητικά την εναλλακτική λύση  της αυτοχρηματοδότησης σε εκδηλώσεις.
Αυτό συνέβη στα αθλητικά τμήματα με την έκδοση κουπονιών και άλλες προσπάθειες σε καιρούς η Πολιτεία πλέον απέχει και η περιοχή μας νοσεί σε δομές. Παρόλα αυτά η  ΓΕΑ κατάφερε να φέρει πάλι νίκες και διακρίσεις στο στίβο και να παράγει μια φουρνιά νέων παικτών στο Μπάσκετ πολλά υποσχόμενων για το μέλλον.
 Η ΓΕΑ λοιπόν γυρνάει σελίδα στις 4 Φεβρουαρίου επιδιώκοντας να συνεχίσει την πορεία αυτή με γνώμονα το “Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος”
Άγριος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.