Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Άνω-κάτω η Χρυσή Αυγή

Άνω-κάτω η Χρυσή Αυγή

874324elliniki augi rigasΩς γνωστόν ο Αιτωλοακαρνάνας Χρήστος Ρήγας υπήρξε μέχρι και σήμερα πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής με την οποία υπήρξε δυο φορές υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και μπροστάρης στις διεργασίες της.

Πλέον ο κ Ρήγας… ανακάλυψε ότι η Χ.Α. «έχει καταντήσει ένα μόρφωμα που το διοικεί μια ομάδα βολεμένων ανθρώπων που έχει ξεφύγει από τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό και μάλιστα έχει περάσει σε συνεργασία με τους αντιπάλους για προσωπικά οφέλη» και παραιτήθηκε από περιφερειακό σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Ωστόσο πριν λίγο η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε τα εξής: «Ο Ρήγας Χ. διεγράφη από το κόμμα μας λόγω υπογείων διαδρομών του και συναντήσεών του με τους αποστάτες πρώην βουλευτές Αλεξόπουλο και Μπούκουρα, που πρόδωσαν την λαϊκή εντολή και τους Έλληνες Εθνικιστές ψηφίζοντας τον μνημονιακό υποψήφιο ΠτΔ της ΝΔ, Σταύρο Δήμα».
Όπως και να έχει και αυτή η υπόθεση αναδεικνύει τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα της παραπαίουσας Χ.Α. και στην Αιτωλοακαρνανία όπου τα λίγα στελέχη που απέμειναν είναι χωρισμένα σε στρατόπεδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιωργος Κ.

    Ρίχτε λάσπη με τη καρδιά σας ο ένας στον άλλο. Αυτή τη δουλειά τη ξέρετε καλά… Πάντως να ξέρετε το διασκεδάζουμε όλοι εμείς που ξέρουμε τα “πατριωτικά αισθήματά” σας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.