Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Άρθρο αναγνώστη για τη σιδηροδρομική γραμμή

Προς το Δ.Σ. Αγρινίου
-Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

Αξιότιμε κε Δήμαρχε, αξιότιμο Δημοτικό Συμβούλιο,
Κατ΄αρχη θα πρέπει να εκφράσω την έκπληξή μου, που ένας δημόσιος φορέας απαντά τόσο γρήγορα σε μία πρόταση ενός απλού πολίτη. Αυτός ομολογουμένως σας τιμά.
Αξίζει όμως πιστεύω μία δευτερολογία η πρόταση μου αυτή.

ΠΡΩΤΟΝ και κύριον, δεν θα συμφωνήσω ότι οι πολίτες του κάθε τόπου είναι πάντα συμφωνοι για το που ξοδεύονται τα χρήματά του, γι΄αυτό μην επικαλείστε την οργή του, αν δεν δεί να πραγματοποιείται αυτή η σιδηροδρομική γραμμή. Πόσοι άλλωστε αδημονούν να δουν ένα τρένο να ξεκινά από το Αγρίνιο και να τερματίζει στο Κρυονέρι;;; Αν συνδεόταν με τα Ιωάννινα και με τον σταθμό της Πάτρας, να το δεχτώ.
Το ότι σας εκλέγουμε, δεν σημαίνει ότι ξερουμε και το τί θα υλοποιήσετε κάθε φορά. Αυτό ισχύει τόσο για σας όσο και για τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Δεύτερον, δεν χρειάζεται να καταστραφεί η σιδηροδρομική γραμμή, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο σκοπός τον οποίο προτείνω, ούτε να ασφαλτοποιηθεί όλη η φύση, όπως καθ’υπερβολή αναφέρετε!
Παραθέτω φωτογραφίες για το πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Οι φώτο είναι από εν ενεργεία σιδηροδρομική γραμμή κάπου στο εξωτερικό.
Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.