Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Άρχισαν πάλι τα όργανα στο Στάδιο;

Άρχισαν πάλι τα όργανα στο Στάδιο;

Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν αναγνώστες του agrinionews.gr τις τελευταίες εβδομάδες, ίσως και λόγω άλλων υποχρεώσεων, είχαν χαλαρώσει οι τακτικές περιπολίες στη περιοχή του ΔΑΚ κυρίως από τις μηχανοκίνητες αστυνομικές μονάδες. Αποτέλεσμα; Να αρχίσουν πάλι οι γνωστές επιδρομές γνωστών και καθόλου αγνώστων, ειδικά στα αυτοκίνητα που παρκάρουν εκεί πολίτες για να πάνε μέσα να αθληθούν.
Νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι γυρνώντας από τη γυμναστική της βρήκε το αυτοκίνητό της παραβιασμένο και μάλιστα ότι ρωτώντας αν είδε κανένας κάτι, της απάντησε ένας άλλος αθλούμενος πως είδε μια ομάδα πέντε(!) ατόμων να ορμάνε κυριολεκτικά πάνω στο αυτοκίνητο και να το «ανοίγουν», αλλά δεν έκανε κάτι γιατί ήταν σκοτεινά και φοβήθηκε για την ακεραιότητά του.
Οι πιο πολλοί δεν αντιδρούν σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί φοβούνται καθώς έχουν υπάρξει και απειλές, προπηλακισμοί, ακόμα και χρήση φυσικής βίας. Σε ερώτησή μας πάντως αν η κοπέλα έκανε μήνυση, πήραμε τη γνωστή απάντηση «γιατί η πρώτη φορά είναι; Κι αν γίνει μήνυση θα πάει κανένας μέσα;»
Είναι προφανές ότι κάτι πρέπει να γίνει πάντως και αυτό δεν μπορεί να είναι μόνο η αστυνόμευση, που όντως χρειάζεται. Ας, αφήσουμε ότι το κολυμβητήριο έχει περάσει από γενικό ρεκτιφιέ, με κόπο και έξοδα και θα είναι κρίμα να αρχίσει άσχημα τη νέα του διαδρομή…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.