Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Άρωμα γυναίκας και ικανοποίηση στη ΝΔ

Άρωμα γυναίκας και ικανοποίηση στη ΝΔ

νεα δημοκρατιαΤο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ,όπως και όλων των κομμάτων, θα οριστικοποιηθεί σήμερα και το αργότερο μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί.
Ήδη στη δημοσιότητα διακινούνται εννέα ονόματα ως οι βέβαιες υποψηφιότητες αν και είναι γνωστό πως μέχρι το «παρά-πέντε» της ανακοίνωσης μπορεί να γίνουν καραμπόλες ή ανατροπές. Με τα σημερινά πάντως δεδομένα γίνεται λόγος για ένα ψηφοδέλτιο με έντονο άρωμα γυναίκας. Αν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν , πέντε από τους υποψηφίους θα είναι γυναίκες.
Όποια και να είναι τελικώς η ακριβής σύνθεσή του ψηφοδελτίου στη Ν.Δ. επικρατεί ικανοποίηση για το γεγονός πως η σχετική διαδικασία κύλησε ομαλά και δραστηριοποίησε πρόσωπα για πρώτη φορά. Κάποιοι μάλιστα δεν αποφεύγουν την παρατήρηση (τη σύγκριση δηλαδή) πως στον ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας οργίασε το παρασκήνιο και ήδη υπάρχουν γρίνιες για μεθοδεύσεις και αποκλεισμούς.
Όπως και να έχει στη ΝΔ της Αιτωλοακαρνανίας το βάρος έχει πέσει στην έλευση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την οποία αναμένεται έως αύριο να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. EΞ.ΑΝΔ.

    ETΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΑΛΜΑΣ (Ο…. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ) Η Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΙΠ ΜΥΑΛΟ.

    ΜΟΝΟ ΒΕΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΟΛΑΣ…..

    ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΌΛΟ ΝΕΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΑΝΙΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.