Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Έγκριση έργων που αφορούν τη σχολική στέγη.

Η νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε τη δημοπράτηση του Ειδικού Σχολείου Ναυπάκτου καθώς και την επισκευή των Δημοτικών Σχολείων Παραβόλας και Θέρμου , κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Υποδομών και Προγραμματισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας που πραγματοποιήθηκε χθες.
Οι όροι δημοπράτησης του Ειδικού Σχολείου Ναυπάκτου προϋπολογισμού 1.780.000 €.
Το κτίριο που στόχο έχει την υποστήριξη και την φροντίδα παιδιών με ειδικές ανάγκες θα κατασκευασθεί σε επιφάνεια συνολικού εμβαδού 1.154 m2.
Με την ολοκλήρωσή του θα διαθέτει επτά αίθουσες διδασκαλίας και πέραν αυτών εργαστήρια φυσικοθεραπείας, σωματογνωσίας, χειροτεχνίας, αγγειοπλαστικής καθώς και εργαστήριο μικρής κατοικίας για την εκμάθηση των χρήσεων διαφόρων οικιακών συσκευών και γενικότερα τις λειτουργίες μιας κατοικίας.
Ακόμη θα υπάρχουν χώροι λογοθεραπευτού, ψυχολόγου, εργοθεραπείας και δύο ακόμη ελεύθερα εργαστήρια, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και σωματικής άσκησης και υποστηρικτικοί χώροι με γραφεία του διευθυντή και του προσωπικού.
Το συγκρότημα θα ολοκληρώνεται με πολυδύναμο χώρο επιφανείας 150 m2 με αίθριο και ξύλινη στέγη για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
Ακόμη σήμερα εγκρίθηκε η δημοπράτηση δύο ακόμη νέων έργων σχολικής στέγης στο νομό.
Πρόκειται για τα έργα επισκευής των Δημοτικών Σχολείων Παραβόλας και Θέρμου συνολικού προϋπολογισμού 120.000 €.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.