Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Έκανε πάλι το θαύμα της η Συγγρού…

Έκανε πάλι το θαύμα της η Συγγρού…

Γνωστή εδώ και καιρό ήταν η πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να έχει τέσσερις γυναίκες στη λίστα της Αιτωλοακαρνανίας. Κυρίως για να πιάσει την ποσόστωση σε πανελλαδικό επίπεδο.
Όλες λοιπόν οι τελευταίες πληροφορίες συγκλίνουν πως υποψήφια θα είναι και η δημοσιογράφος Χριστίνα Σερεπίσου, δημοτική σύμβουλος Ακτίου-Βόνιτσας από την ενότητα της Παλαίρου. Η ίδια μάλιστα ουσιαστικά έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα. Ως εδώ καλά.
Τα άσχημα για τη ΝΔ σχετίζονται με το γεγονός πως πλέον πρέπει να αποσύρει κάποιον από τους άνδρες της λίστας. Έλα όμως που όλοι τους έχουν να λένε πως έχουν διαβεβαιώσεις του τύπου «θα είσαι στη λίστα. ξεκίνα τον αγώνα σου και καλή δύναμη» από τον γραμματέα του κόμματος.
Σε αυτόν λοιπόν έλαχε ο κλήρος να μεταφέρει τα κακά μαντάτα σε έναν εξ ‘ αυτών που ξεκίνησαν την προεκλογική δραστηριότητα. Σε αυτό το πλαίσιο λέγεται πως από τη Συγγρού υπήρξαν σήμερα τηλεφωνήματα σε υποψήφιους για υποψηφιότητα για να μεταπεισθεί κάποιος. Λέγεται μάλιστα πως δύο έχουν κληθεί αύριο στα κεντρικά του κόμματος…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.