Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Έκθεση ζωγραφικής στο Αιτωλικό

Έκθεση ζωγραφικής στο Αιτωλικό

zografikiO Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό”  προσκαλεί να θαυμάσουμε από κοντά, την ζωγραφική δημιουργία των μελών του Εικαστικού του Τμήματος.

Τρίτη 19 Αυγούστου
ώρα 9.00 μ.μ.
Υπαίθριο θέατρο Αιτωλικού

Η έκθεση αυτή, όπως και η προηγούμενη έχει καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, προβάλλοντας το έργο όλων των ατόμων που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς στα πλαίσια του τμήματος Εικαστικών του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό”.

Όσοι παρακολουθούν τα εικαστικά, θα αναγνωρίσουν στα συγκεκριμένα έργα, διαφορετικά στυλ και καλλιτεχνικά ρεύματα, κάτι που ήταν και ο στόχος των μαθημάτων μας. Οι δημιουργοί κινήθηκαν “ελεύθερα”, αποδίδοντας με την δική τους ξεχωριστή γραφή ο καθένας, τα ίδια θέματα και εικαστικές προτάσεις. Μέσα από την θεωρία επέλεξαν και τελικά βρήκαν στην πράξη, την προσωπική τους εικαστική “γλώσσα”.

Στο εικαστικό μας τμήμα φέτος, με δάσκαλο για ακόμα μία χρονιά το Μ. Κότσαρη, συμμετείχαν είκοσι άτομα που η αγάπη τους για την τέχνη “δέσμευσε” δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν πάλι από τον Σεπτέμβριο και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν είναι ευπρόσδεκτοι!

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την εκδήλωση του Χορευτικού Τμήματος.

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος
“Το Αιτωλικό”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.