Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Kινητοποίηση για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Kινητοποίηση για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

stavros

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση για βοήθεια προκειμένου να στηρίξει με είδη πρώτης ανάγκης τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Σερβίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 45 ανθρώπων.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει έρθει ήδη σε επαφή τόσο με την πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα όσο και με το Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης για τη συγκέντρωση ειδών α’ ανάγκης (ρουχισμός για ενήλικες και παιδιά, στρώματα, κλινοσκεπάσματα, γαλότσες, φακοί, μπαταρίες, πτυσσόμενα κρεβάτια, είδη προσωπικής υγιεινής, απολυμαντικά προϊόντα).

Το τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σας ενημερώνει ότι τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται από την Δευτέρα 26 Μαΐου 2014 έως την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 στα γραφεία του τμήματος Ι. Σταΐκου 2 (4ος όροφος) στο Αγρίνιο.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πολίτες που επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά, καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK 112 00 2002 021470, που έχει ανοίξει για τον σκοπό αυτό η Πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη συμβολή σας στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε ζωντανό το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από τη φυσική καταστροφή. 

 

Ελληνικός

Ερυθρός ΣταυρόςΑ

Τμήμα Αγρινίου

Ι. Σταϊκου 2 ( 4ος όροφος)

301 00 Αγρίνιο

Τηλ – Fax: 26410 33853

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.