Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Έκλεισαν τα σφαγεία του Θέρμου

ανακοινωση της μειζονος αντιπολιτευσης του δήμου Θέρμου
Η ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής που επί 16 χρόνια διαχειρίζεται τις τύχες του τόπου, οδήγη-σε δυστυχώς στο κλείσιμο των σφαγείων με αρνητικές συνέπειες στους κρεοπώλες,τους κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους σ’ αυτά και την τοπική οικονομία του τόπου μας.
Συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή δεν μπόρεσε να φτιάξει ένα κτήριο για τα σφαγεία που να διαθέ-τει άδεια και λειτουργίας και να τηρεί τους κανόνες ασφάλειας και δημόσιας υγείας που προβλέπονται από την εθνική και την κοινοτική νομοθεσία.
Η οποιαδήποτε μετάθεση ευθυνών στη Δημοτική Αντιπολίτευση από τον κ. Πορφύρη, επιβεβαιώνει την πλήρη διαστροφή της αλήθειας, αφού ποτέ δεν ανέλαβε καμιά ευθύνη. Αντίθετα, η Δημοτική Αντιπολί-τευση έγκαιρα επισήμανε την αναγκαιότητα εξασφάλισης της άδειας και της λειτουργίας των σφαγεί-ων και ψήφισε και τα σχετικά κονδύλια για την κατασκευή τους. Μια κατασκευή που στοίχισε στους δημό-τες πάνω από 530000 ευρώ από το 2001 και μετά και καμιά άδεια δεν εξασφαλίστηκε.
Καταλαβαίνετε το τί θα γίνει με τους δρόμους Θέρμο-Ναύπακτος, Θέρμο-Αγρίνιο ,Θέρμο-Προυσός, το σχολείο και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που υποσχέθηκε ο Δήμαρχος για την «ολοκλήρωση του οράμα-τος»…
Αναρωτηθείτε όλοι για το πού οδηγούν τον τόπο ο Πορφύρης και η παρέα του!
Θέρμο 16-2-2011
Γραφείο τύπου
«ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.