Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Περιφερειακή Ενότητα

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Περιφερειακή Ενότητα

5 (5) 4 (5)
Στα γραφεία της στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε σήμερα 13/1/2015 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Τη βασιλόπιτα έκοψε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά, με τις ευχές του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, ενώ στην εκδήλωση παρέστη το σύνολο των στελεχών και των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας που αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά.
Σε σύντομη ομιλία της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταρακά εξέφρασε τις ευχές της για το 2015 προς όλους, λέγοντας:
Σεβασμιότατε, Άγιοι Πατέρες, αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί συμπολίτες,

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στην σημερινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητά μας και σας εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη. Να έχετε μια χρονιά ελπίδας, αλληλεγγύης και προοπτικής, τόσο εσείς που είστε σήμερα εδώ, όσο και όλοι οι συμπολίτες μας.

Η χρονιά που έφυγε ξέρουμε όλοι τι αφήνει πίσω της.
Εμείς ακόμα και στις γνωστές οικονομικές συνθήκες, επιλέξαμε το δρόμο της δράσης με κάθε κόστος, υπό την ηγεσία και την προσήλωση του Περιφερειάρχη μας, Απόστολου Κατσιφάρα.
Υπερασπιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις τον θεσμό που μας επέλεξαν οι πολίτες για να υπηρετήσουμε.
Παλεύουμε για την Περιφέρεια αλλά και για την Αιτωλοακαρνανία με όσες δυνάμεις έχουμε για να έχει ο πολίτης τις υπηρεσίες που του αξίζουν. Για να μη χάνει χρόνο και να μπορεί να κινητοποιεί όλες τις δυνάμεις του στην επιχειρηματικότητα και την ποιότητα ζωής του.
Συμμετέχουμε σε δράσεις που αποτελούν μέσα υπεράσπισης και στήριξης του επιπέδου ζωής και της αξιοπρέπειας των κατοίκων της περιοχής μας.
Παράλληλα δίνουμε αγώνα καθημερινά για να βρίσκουμε πόρους για τα έργα που θα επανεκκινήσουν τις τοπικές οικονομίες.

Δεν θέλω να περάσουμε αυτές τις ώρες ούτε με απολογισμούς, ούτε με δεσμεύσεις για τα αυτονόητα. Προτιμώ να εκφραστεί η ομόνοια μεταξύ μας και ο αλληλοσεβασμός που υπάρχει, μέσα από διαφωνίες αλλά και από πολύ δουλειά.
Θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης θερμά τους συνεργάτες μου, όλους τους υπαλλήλους και τα στελέχη της Περιφέρειας που αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα σοβαρά προβλήματα παρά την μείωση που έχει υποστεί το εισόδημά τους.
Γνωρίζετε ότι δεν έχω πάρει εξωτερικούς συνεργάτες γιατί θεωρώ ότι συνεργάτες μου είσαστε όλοι εσείς.
Θέλω να σας δώσω και το απαραίτητο κουράγιο γιατί όλοι θα έχουμε αυξημένο φόρτο εργασίας τις επόμενες μέρες για να μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς στις εθνικές Εκλογές που έχουμε την άλλη Κυριακή.
Και φυσικά να ευχαριστήσω όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και μας τιμάτε με την παρουσίας σας.

Καλή χρονιά να έχουμε!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.