Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ σήμερα Τρίτη

B’ EΛΜΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ»
Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί (μόνιμοι, αναπληρωτές) που εργάζονται στα σχολεία ή σε υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Παιδείας περιοχής συνδικαλιστικής ευθύνης Β’ ΕΛΜΕ, σε έκτακτη Γεν. Συνέλευση την Τρίτη 31-1-2012, ώρα 7.00μμ στην αίθουσα της ΕΛΜΕ (Διαλέτη 7, 1ος όροφος).
ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ»
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 2-2-2012 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Συναδέλφισσες, φοι
Η γενική κατάσταση στη χώρα μας αλλά και διεθνώς χαρακτηρίζεται από την οξεία κοινωνική και οικονομική κρίση με τρομακτικές συνέπειες για το λαό και τους εργαζόμενου.
Προετοιμάζουν το λαό για ολοκληρωτική πτώχευση με στόχο από τη μια τη δημόσια περιουσία κι από την άλλη τα εργασιακά δικαιώματα και το μισθό των εργαζομένων, τις κοινωνικές κατακτήσεις, αλλά και τα δημοκρατικά δικαιώματά μας.
Η δανειακή σύμβαση που υπονομεύσει τη ζωή μας για 20 και παραπάνω χρόνια, δεν πρέπει να περάσει. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το “κούρεμα” της ζωής μας. Την κρίση να πληρώσουν οι Κροίσοι που την προκάλεσαν.
Η μέχρι τώρα πορεία των γεγονότων έχει δείξει ότι η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο αναπτυσσόμενο εργατικό και υπαλληλικό κίνημα δεν είναι αυτή που του αναλογεί. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η δημόσια εκπαίδευση δέχεται αυτό το διάστημα συντριπτικά χτυπήματα.
Για όλους αυτούς τους λόγους οφείλουμε ο κάθε ένας κα όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην αναγέννηση του σωματείου μας και της συλλογικής δράσης σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που μας έχουν οι κυβερνήσεις και τα μνημόνια.

Μπορούμε να είμαστε οι περισσότεροι στη Γεν. Συνέλευση τούτη τη φορά έως ότου βρούμε νέους τρόπους συνδικαλιστικής δράσης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Καραμητσόπουλος   Κώστας Κορδάτος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.