Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κρίσιμη έκτακτη συνέλευση η Β’ΕΛΜΕ

Κρίσιμη έκτακτη συνέλευση η Β’ΕΛΜΕ

β-ΕΛΜΕ1Αύριο Τρίτη στις 7:30

Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας καλεί όλα τα μέλη της, μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, στην αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις προτάσεις του ΔΣ της ΟΛΜΕ και των άλλων προτάσεων που θα κατατεθούν σχετικά με το πρόγραμμα δράσης και τη μορφή των απεργιακών κινητοποιήσεων του κλάδου.

Υπενθυμίζει την απόφαση του τελευταίου συνεδρίου της ΟΛΜΕ για «απεργία διαρκείας, το Σεπτέμβρη, που θα υλοποιηθεί από τον κλάδο, ανεξάρτητα από το εάν ισχύει ή όχι καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης».

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/9/2013 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Πέμπτη 5/9/2013 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.”Συνάδελφοι η σοβαρότητα του θέματος και οι κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν επιβάλουν την καθολική συμμετοχή μας στη ΓΣ ώστε όποια απόφαση παρθεί να αντιπροσωπεύει την άποψη της πλειοψηφίας της εκπαιδευτικών της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας” αναφέρει το ΔΣ της  Β΄ΕΛΜΕ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.