Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Έκτακτο: Μεθοδεύουν τη μεταφορά των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου

Έκτακτο: Μεθοδεύουν τη μεταφορά των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου

κατάληψη-πανεπιστήμιο2Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως η μεταφορά των τριών Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου στην Πάτρα αποτελεί βασικό στόχο της Πρυτανής Αρχής.
Με μισόλογα αλλά και με επίσημες αναφορές η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου της Πάτρας έχει δείξει προς αυτή την κατεύθυνση ενώ ουσιαστικά αυτό ήταν και το νόημα της σημερινής παρουσίας της Πρυτάνεως   Βενετσάνας Κυριαζοπούλου στο Αγρίνιο όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους φοιτητών.
Η Πρύτανης φέρεται να κάλεσε τους συλλόγους των φοιτητών να πάρουν αποφάσεις για το χωροταξικό ώστε αυτές να αποτελέσουν διαπραγματευτικό χαρτί για ενδεχόμενη μεταφορά των Τμημάτων.
Μάλιστα αύριο οι φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση με πρώτο θέμα τη «συζήτηση για τη χωροθέτηση της έδρας του τμήματος», ενώ συνέλευση θα πραγματοποιήσουν και τα άλλα δύο τμήματα.
Οι καθηγητές του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων  έχουν από καιρό τεθεί   υπέρ της μεταφοράς ενώ τώρα συνεδριάζουν οι καθηγητές του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών και την 1η Απριλίου οι καθηγητές του Tμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων (ΔΕΑΠΤ) .
Θυμίζουμε άλλωστε πως την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε πως  θεωρεί άμεση προτεραιότητα τη λήψη αποφάσεων στις Γενικές Συνελεύσεις των Τμημάτων τού Πανεπιστημίου Πατρών που χωροταξικά παραμένουν στο Αγρίνιο, σε συνεργασία με τους φοιτητές τους, για την οριστική λύση των προβλημάτων εκφράζοντας την πεποίθηση ότι είναι δύσκολη η λειτουργία του Πανεπιστημίου σε δύο διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις, με μεγάλη χιλιομετρική απόσταση μεταξύ τους και, ιδιαίτερα, με τόσο χαμηλό κρατικό προϋπολογισμό.

Κατά τη σημερινή συζήτηση της Πρυτάνεως με τους φοιτητές, η πρώτη φέρεται να είπε,σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η Πάτρα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα  τμήματα.

Είναι πλέον προφανές ότι ο δήμος και η κοινωνία του Αγρινίου πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν καθώς η υπόθεση τίθεται σε συγκεκριμένη και ξεκάθαρη βάση.  

Θέματα που ενδιαφέρουν

27 Σχόλια

 1. ΠΑΝΕ-6

  ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΥΤΗ? ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΝΕ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ…

 2. κωστας κ.

  Αμεσα κινητοποίηση ολων με ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία. Να πάρουν θέση και οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές.

 3. spiros papa

  Αραγε που να ειναι αυτη η ψυχη Γιαννακα που ειναι η νο1 υπευθυνη για το διωξιμο του πανεπιστημιου?

 4. ΝΚ

  Η ώρα της κρίσης φτάνει!!! Φίλοι Αγρινιώτες πρέπει να είστε πάντα δίπλα στο Παν/ιο και όχι μόνο όταν έρχονται τα ζόρια!!!

 5. Αντα

  Ντροπή, ντροπή !!!
  τόσα προβλήματα έχει το Πανεπιστήμιο Πατρών αντί να ασχοληθεί με αυτά η Πρύτανης θέλει να πάρει τα Τμήματα.

  Δεν είναι πρόβλημα η απόσταση κι αυτό το έχει δείξει εδώ και χρόνια το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, το Θεσσαλίας, το Κρήτης, το Αιγαίου και το Πελοποννήσου.

  ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ

  ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ θΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ::

  ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ,το οποίο δημιούργησε και έστησε τα Τμήματα για 12 χρόνια χωρίς προβλήματα.

 6. Enzo

  καιρος να ιδρυθουν αυτονομιστικα κινηματα απο την περιφερεια Πατρων. πρεπει να αρχιζουν να σφιζουν οι κωλοι.

 7. filos tou panepistimiou

  Πάνε τα σουβλάκια,πάνε και τα ενοίκια…….Πάλι η Πάτρα τα πήρε όλα….Τι θα κάνουμε τώρα???Ο δήμαρχος πρέπει να φροντήσει για να μην μείνουν τα σπίτια άδεια….. Όλοι το στηρίξαμε αυτό το πανεπιστήμιο, ολόκληρο campus του δώσαμε σε 2 κτήρια που είχαμε για σχολείο δημοτικού και γυμνασίου!Και τα παιδιά μου θα τα έστελνα εκεί….Τι έχουν να ζηλέψουν οι φοιτητές σε σχέση με την Πάτρα και με τα Γιάννενα.Τόσο πια το συμφέρον τους οι φοιτητές…..

 8. οεο

  Το Αγρίνιο πρέπει να γυρίσει πίσω στην παραγωγή…Τους γραφουμε όλους κανονικά στα παλιά μας τα παπούτσια και καλλιεργούμε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ κάνναβη(δυνατότητα δημιουργίας βιοτεχνιων),καπνό και άλλα που είναι ”χρυσάφι”…Οι πολλοί Αγρινιώτες να μένουν στον τόπο τους για εργασία και οι λίγοι ικανοί να πηγαίνουν να σπουδάζουν σε σχολές της προκοπής.Ιατρική,Πολυτεχνείο,Φιλολογία,Αρχαιολογία…..όχι διοικηση επιχειρησεων,τουριστικά και κοτσάνες…..Πάνε οι Αγρινιωτες και σκορπάνε στις άλλες πόλεις τα λεφτά τους για να ”σπουδάσουν” τα παιδιά τους μλκίες.Τώρα με το ίντερνετ μαθαίνεις διοίκηση επιχειρήσεων και ένα σωρό άλλα από το σπίτι σου,δε χρεάζεται σχολή γι αυτό.Η Μόρφωση είναι στις βιβλιοθήκες και ελευθερη στο ίντερνετ,όποιος θέλει μορφώνεται δε χρειάζεσαι πτυχίο γι αυτό,ίσα ίσα πολλοί πτυχιούχοι δε ξέρουν που παν τα τέσσερα.

  Οπότε αφήστε τις πορείες και την κλάψα και ΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.Μη ζητιανευετε από τα ζωα,τα ίδια αυτά τα ζωα που μας έχουν ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.Κόψ του την αρπαγή των φόρων(στους τοκογλύφους τα δίνουν να πεις ότι πήγαιναν για κατι καλό) να δεις μετά πως θα βάλει μυαλό.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απειλή για τα γερμανοεβραιότουρκα που κυβερνανε την Αθήνα απ το να τους πεις ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με απειλή αυτονόμησης.Ακόμα κα ιαυτη τη λίγη παραγωγή που έχουμε σα νομός αντί τα κέρδη μας να πάνε στο να φτιαχτει κανας δρόμος πάνε στη μαυρη τρύπα της τοκογλυφικής Αθήνας κ Θεσαλλονίκης.Δυο πόλεις σιχάματα που φυτοζωούν εις βάρος της επαρχίας.
  Τέλος αυτά,ο καθένας να κάνει το ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ

 9. ΠΑΝΕ-6

  AΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

 10. Γιωργος

  Συγνωμη λιγο.. Θελετε να μου πειτε οτι εσεις θα μενατε να σπουδασετε σε μια πολη που δεν σας παρεχει τιποτα και δεν ενδιαφερεται για εσας ??
  Καλως η κακως επειδη ειμαι φοιτητης στο δεαπτ, το Αγρινιο δεν εχει ουτε υποδομες, ουτε προοπτικη για αναπτυξη του πτυχιου ή του κλαδου μου στον τοπο αυτε,ουτε διαφορες δρασεις που γινονται σε πολλες (φοιτητου)πολεις. Το κακο ειναι ουτε καν ενδιαφερονται οι τοπικοι αρμοδιοι να μας βοηθησουνε σε πολλα προβληματα μας ωστε να μπορεσουμε να ορθοποδησουμε και να κανουμε το βημα παρα πανω.
  Οποτε μην σας φαινεται περιεργο που και η Πρυτανεια αλλα και οι φοιτητες ειναι ετοιμοι για την μεταφορα

 11. Αντα

  Έχεις δίκιο δε σας βοήθησε κανένας σε τοπικό επίπεδο αλλά αν πιστεύεις ότι με τη μεταφορά θα λυθούν τα προβληματά σου και δε θα πολλαπλασιαστούν είσαι γελασμένος.
  Έτσι έγινε και πριν 17 χρόνια και οι ίδιοι οι τότε φοιτητές ομολογούν για την αντιμετώπιση τους.

 12. panos

  Η ιστορία τελείωσε. Το πανεπιστήμιο έφυγε. Έφυγε γιατί ποτέ η τοπική κοινωνία μέσω των φορέων της δεν το προστάτεψε. Μήπως τελικά στο Αγρίνιο κάποιοι επενδύουν σ’ αυτό πολιτικά ; Να λένε δηλ ο ΣΥΡΙΖΑ μας πήρε το Πανεπιστήμιο ;
  Η πρύτανης κορόιδεψε τους πάντες . Ακόμα και τους ίδιους τους φοιτητές και τώρα θα καυχιέται (καθότι έχει εκλογές στην πρυτανεία ) ότι ένωσε το πανεπιστήμιο. Οι φοιτητές βέβαια δεν θα απολαύσουν τίποτα , ούτε επαγγελματικά δικαιώματα ούτε τίποτα. Όσο για τους καθηγητές έχω να πω ότι αφού καρπώθηκαν τις κενές θέσεις στο Πανεπιστήμιο _ ήξεραν που πήγαιναν _ τώρα κοιτάνε τον εαυτούλη τους και ζητάνε μεταφορά στις ανέσεις τους. ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ που δεν ξέρω αν κατάλαβαν τι τους έπαιξαν και πως. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι στους φοιτητές να συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 13. ανωνυμο

  Είναι σίγουρο ότι δεν την ενδιαφέρουν καθόλου οι φοιτητές αφού σε λίγο θα έχουν τελειώσει καταργημένα και ανύπαρκτα Τμήματα. Το προσωπικό την ενδιαφέρει σε εποχή κρίσης.

 14. ΦΩΤΗΣ

  Σε ενα ανυπαρκτο κρατος αυτονοητο ειναι να ειναι και η παιδεια ανυπαρκτη.Οσον αφορα το θεμα προτεινω αμεσα συναντηση των φοιτητων με τους τοπικους φορεις της πολης ωστε να εισακουστουν τα προβληματα τους σε πρωτη φαση και να δειξουμε αρκετο ενδιαφερον για τα προβληματα τους.Οσον αφορα την Πατρα ειναι γνωστο οτι ειναι αρπακτικο εις βαρος της Αιτωλοακαρνανιας.Προτεινω κινητοποιηση ολων των βουλευτων του νομου των ανυπαρκτων βουλευτων εστω και τωρα ωστε να σωθει οτι προλαβαινουμε.Η παραμονη της Αιτωλοακαρνανιας σε αυτη την περιφερεια δεν εχει κανενα νοημα πλεον.Ουραγοι σε ολα

 15. filos tou panepistimiou

  Πρέπει να αντιδρασουμε, οι φοιτητές να κάτσουν εδω ακόμα και αν το πτυχίο του δεν είναι καλό.Εμείς Πανεπιστήμιο θέλουμε για να γεμίζουμε τα σπίτια μας και να έχουμε εισοδήματα.Δεν έχουμε κάνει και τίποτα στο τόπο για να έχουμε χρήμάτα.Πιστεύω πως οι φοιτητές πρέπει να μείνουν εδώ δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι καλά οι συνθήκες,ποτέ δεν θα σκεφτώ τους φοιτητές,εγω το σπίτι μου θα κοιτάξω.Αν είναι δυνατόν για τα κακομαθημένα εγώ να μείνω χωρίς λεφτά….καλύτερα αυτοί να μείνουν για όλοι τους την ζωή!!!!!!!

 16. ΠΑΝΕ-6

  ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ “ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ” ΠΑΤΡΙΝΟΣ Η ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΕ ΠΟΤE. ΑΛΛΟΥ Η ΨΕΥΤΙΑ ΣΟΥ..ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ…

 17. Γιωργος

  “ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ” οτι και να πει κανενας ειναι λιγο..
  Σου ευχομαι τοτε το παιδι σου ή το εγγονι σου να μεινει με το ζορι σε μια ανυπαρκτη πολη με το ζορι, λογω συμφεροντων των ντοπιων και να το βλεπουν σαν ενα κινητο πορτοφολι και οχι σαν ανθρωπινη ψυχη..

 18. διορισμενος

  ”αγαπητοι” αγρινιωτες…μετα χριστον προφητες υπαρχουν πολλοι ετσι και εσεις μονο οταν κοιτατε το συμφερον σαν ”ενδιαφερεστε?” για τα 3 τμηματα της πολης…τοσο καιρο ολοι σιγυν ιχθυος και παιρνατε τα λεφτα μας και τωρα που ενδεχεται να φυγουμε ολοι τρεχετε μπας και γεμισετε καμια γκαρσονιερα για να βγαλετε μερικα λεφτα προς οφελος σας…ο ”οεο” καλα τα λεει απο πανω…γυριστε το στα χωραφια και καλα ειστε…αυτο σας αρμοζει…συμπεριφορα και νοοτροπια 20 ετων πισω και θελετε να εχετε και 3 πανεπιστημιακα τμηματα τα οποια τα πεταξατε σε μια ακρη και νομιζετε οτι κατι κανατε..σκεφτειτε τι φταιει και γιατι οδηγηθηκατε σε αυτην την κατασταση και μετα καταρριψτε ευθυνες στους φοιτητες και στην πατρα…ενα;ς αλλος λεει αυτονομο πανεπιστημιο..πες μου ρε φιλε τι καπνο φουμαρεις και τα γραφεις αυτα? αν ειχες παιδι (γιατι προφανως δεν εχεις) θα το εστελνες να σπουδασει σε αυτη την πολη που δεν εχει να παρουσιασει τιποτα? τετοια απανθρωπια και τετοια κακομοιρια μονο εδω περα..
  τελος να μην μακρυγορω και σας κουρασω,οπως γραφει και ο ”νκ” η ημερα της κρισης εφτασε…και ο νωον νοειτω :)

 19. ΠΑΝΕ-6

  ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Ο “ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ” ΠΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩ.

 20. διορισμενος

  ”αγαπητοι” αγρινιωτες…μετα χριστον προφητες υπαρχουν πολλοι ετσι και εσεις μονο οταν κοιτατε το συμφερον σαν ”ενδιαφερεστε?” για τα 3 τμηματα της πολης…τοσο καιρο ολοι σιγυν ιχθυος και παιρνατε τα λεφτα μας και τωρα που ενδεχεται να φυγουμε ολοι τρεχετε μπας και γεμισετε καμια γκαρσονιερα για να βγαλετε μερικα λεφτα προς οφελος σας…ο ”οεο” καλα τα λεει απο πανω…γυριστε το στα χωραφια και καλα ειστε…αυτο σας αρμοζει…συμπεριφορα και νοοτροπια 20 ετων πισω και θελετε να εχετε και 3 πανεπιστημιακα τμηματα τα οποια τα πεταξατε σε μια ακρη και νομιζετε οτι κατι κανατε..σκεφτειτε τι φταιει και γιατι οδηγηθηκατε σε αυτην την κατασταση και μετα καταρριψτε ευθυνες στους φοιτητες και στην πατρα…ενα;ς αλλος λεει αυτονομο πανεπιστημιο..πες μου ρε φιλε τι καπνο φουμαρεις και τα γραφεις αυτα? αν ειχες παιδι (γιατι προφανως δεν εχεις) θα το εστελνες να σπουδασει σε αυτη την πολη που δεν εχει να παρουσιασει τιποτα? τετοια απανθρωπια και τετοια κακομοιρια μονο εδω περα..
  τελος να μην μακρυγορω και σας κουρασω,οπως γραφει και ο ”νκ” η ημερα της κρισης εφτασε…και ο νωον νοειτω :)

 21. Β.Α

  ‘Φιλε του Πανεπιστημίου’, δεν έχεις αφήσεις ανάρτηση για ανάρτηση που να μην έχεις σχολιάσει με τρόπο που σίγουρα δεν αρμόζει σε νοήμον άνθρωπο. Ακόμα και το πεντάχρονο κοριτσάκι μου μπορεί να καταλάβει ότι είσαι υποκεινούμενος από την απέναντι πλευρά! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!!!

 22. Β.Α

  Τρελαίνομαι που οι φοιτητές προβάλλουν ως λόγω μεταφοράς του Πανεπιστημίου την ίση μεταχείριση με τους υπόλοιπους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, όταν το μόνο που τους νοιάζει και θα συνεχίσει να τους νοιάζει είναι το δωρεάν wifi και τα κλαμπάκια (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις). Βαρέθηκαν το F και θέλουν και συνέχεια. Ξυπνήστε!

 23. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Καιρός να πούμε και καμία αλήθεια.
  Η πρύτανης εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία των πολιτικών μας και την αδράνεια των πολιτών. Έρχεται σαν το σπιούνο και υποκινεί συνελεύσεις και δηλώσεις προκειμένου να υφαρπάξει 3 ακόμα τμήματα στο αχανές Πανεπιστήμιο Πατρών.
  Το έργο το ξέραμε πως θα εξελιχθεί το ξαναζήσαμε και το 90′ με την οικονομική σχολή.
  Οι Αγρινιώτες και το ξεπεράσαμε και συνεχίσαμε την ζωή μας και χωρίς αυτό.
  Δυστυχώς και λόγω της δουλοπρέπειας που μας διακατέχει και πάλι δεν θα υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις και οι σχολές θα χαθούν.
  Ως προς τους φοιτητές που σκίζονται να πάνε στην Πάτρα θα ήθελα να τους επισημάνω ότι επιλογή τους ήταν να έρθουν στο Αγρίνιο. Δεν ήρθαν με την υπόσχεση ότι σε λίγο θα πάρουν την σχολή να την πάνε όπου τους γουστάρει (ΠΑΤΡΑ, ΑΘΗΝΑ, ΒΟΛΟ, ΛΕΡΟ, ΓΥΑΡΟ H ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ). Μου θυμίζετε ρε παιδιά κάτι στουρνάρια που σπουδάζανε στην Άκουιλα και μετά τον σεισμό ήθελαν να τους πάνε στην ιατρική Αθηνών. Έλεος. Το επίπεδο σας μέχρι εδώ είναι, αποδεχθείτε το. Επίσης μην ακούσω επιχειρήματα του τύπου η λειτουργία θα είναι καλύτερη κτλ γιατί δεν νομίζω ότι θα έχετε καλύτερο επίπεδο σπουδών εδώ που είστε 50 άτομα σε κάθε μάθημα και έχετε προσωπική σχέση με τους καθηγητές και την ίδια στην Πάτρα που θα χάνει η μάνα το παιδί. Η ουσία είναι ότι θέλετε να ικανοποιήσετε κάποιο κόμπλεξ που έχετε και θέλετε να λέτε ότι είστε στην Πάτρα φοιτητές και ίσως να έχετε πιο πολλές επιλογές διασκέδασης. Δυστυχώς όμως είναι κάτι που δεν το αξίζετε και τώρα προσπαθείτε πλαγίως να το κλέψετε.
  Τέλος για τους καθηγητές οι οποίοι τρέχανε πίσω από τον μακαρίτη τον Παλιούρα και παρακαλούσανε για καμία θεσούλα και καμία τρυπούλα να χωθούν σε πανεπιστήμιο Αγρινίου θέλω να τους πω ότι ούτε αυτών το επίπεδο είναι για κάτι παραπάνω και μια ζωή σπρώχνοντας και γλείφοντας θα πηγαίνουν.

 24. Ντροπή στον φίλο του Πανεπιστημίου και σε όλους τους Αγρινιώτες που θέλουν αυτό το πανεπστήμιο μόνο για το συμέρον τους

  ντροπή μόνο αυτό εχω να πώ.Κάτι τύποι σαν τον “φίλο του πανεπιστημίου” είναι για κλάματα.Αλλα και οι υπόλοιποι σαν δεν ντρέπεστε,μέσα στην βλακεία του αυτός είπε την αλήθεα κάτι που εσείς δεν το παραδέχεστε.Ακόμα και πατρινός και Μεσολλογίτης να είναι η αλήθεια είναι ότι τα αγρινιωτάκια δεν σπουδάζουν στο αγρίνιο κοιτάζουν να φύγουν,όμως στην πάτρα και στα γιαννενα τα παιδιά εκει πάνε στα πανεπιστήμια του τόπουΟι γονείς τους τα στέλνουν με χαρά και αυτός είναι ένας τρόπος στήριξης που εδώ δεν γίνεται. Να στηρίξουμε τους φοιτητές και να μην σκεφτόμαστε την πάρτι μας γιατί για αυτό η ελλάδα έγινε έτσι.Τι βλακείες λέμε για την αδικήμένη πόλυ αφου όλοι λέμε ότι είναι άσχημη και ζούμε σαν να είμαστε σε χωριό και απλά κράζουμε τους πάντες. Να φύγουν αν είναι τα παιδιά να πάνε κάπου καλά και να γίνου σοβαροί επιστήμονες.

 25. Φοιτητης

  δυστυχώς η μονη λυση για την επιβιωση των τμηματων μας ειναι η χωροταξικη μεταφορα τους στην Πατρα !!και θα σταθουμε απεναντι σε οποιους τολμήσουν να παιξουν μικροπολιτικα παιχνίδια εις βαρος της ακαδημαικης προοπτικης των τμηματων μας ..τα οποια τα τελυταια χρονια εχουν απαξιωθεί λόγω της αδιαφορίας της τοπικης κοινωνιας και του δημαρχου σας ..!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.