Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Έκτακτο συνέδριο στη ΝΔ ζήτησε ο Μάριος Σαλμάς

Έκτακτο συνέδριο στη ΝΔ ζήτησε ο Μάριος Σαλμάς

σαλμάςΣε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, της πρώτης μετεκλογικής κατά την οποία δίνεται βήμα στους Βουλευτές.
«Δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μάχη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα». Με την φράση αυτή, κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Αντώνης Σαμαράς απέρριψε τα σενάρια περί διαδοχής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ωστόσο πολλοί βουλευτές  πρότειναν την διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου. Μεταξύ αυτών  και  ο Αιτωλοακαρνάνας Μάριος Σαλμάς  θεωρώντας ότι «πρέπει να είναι απαραίτητο βήμα στον πολιτικό μας διάλογο».
Υποστήριξε ότι η ΝΔ στις εκλογές έχασε «τον ζωτικό μας χώρο στην κοινωνία που είναι η μεσαία τάξη αφού αυτή συρρικνώθηκε, χάσαμε όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες: γιατρούς, αγρότες, φαρμακοποιούς, κτηνοτρόφους, δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς υπαλλήλους, μικρομεσαίους, τα σώματα ασφαλείας και μας έμειναν οι συνταξιούχοι που φοβόνταν μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και χάσουν τις συντάξεις τους».
Ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς απέρριψε την άποψη για έκτακτο συνέδριο καθώς  κατά τον πρώην πρωθυπουργό, ο βασικός λόγος για τον οποίο η ΝΔ δεν πρέπει να προκηρύξει έκτακτο συνέδριο είναι επειδή «τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα εις βάρος της κυβέρνησης και θα κινηθούν πολύ γρήγορα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες που θα είναι, όπως είπε, κρίσιμοι».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.