Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Έλεγχοι για κλοπές μετάλλων- 10 συλλήψεις στο Μεσολόγγι

Έλεγχοι για κλοπές μετάλλων- 10 συλλήψεις στο Μεσολόγγι

astynomia-nyxta

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού, πραγματοποίησε κατά το χρονικό διάστημα από 19-25 Μάιου, στοχευμένες δράσεις, στην Αχαΐα την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της κλοπής και διακίνησης μέταλλων.

Πιο συγκεκριμένα, συγκροτήθηκαν έντεκα ομάδες ελέγχων από αστυνομικούς όλων των Υπηρεσιών Ασφάλειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους τόσο σε επιχειρήσεις και μάνδρες πώλησης μετάλλων όσο και σε οχήματα που μετέφεραν τέτοια αντικείμενα, με τα εξής αποτελέσματα :

Ελέγχθηκαν : Διακόσια εξήντα άτομα.

Προσήχθησαν : Είκοσι οκτώ άτομα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Συνελήφθησαν : Δεκατέσσερα άτομα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της υποβάθμισης περιβάλλοντος, της κλοπής και των ναρκωτικών, ενώ σε βάρος κάποιων από τους συλληφθέντες εκκρεμούσαν και καταδικαστικές αποφάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο ελέχθησαν από την Ασφάλεια Αγρινίου 53 άτομα, έγιναν οκτώ προσαγωγές και τελικά εξιχνιάστηκε μία κλοπή τεσσάρων ζαντών αυτοκινήτου, που βρέθηκαν σε αποθήκη στο Δοκίμι ενός 45 χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Από την ασφάλεια Μεσολογγίου ελέχθησαν 41 οχήματα και 55 άτομα, έγιναν 11 προσαγωγές εκ των οποίων στις 10 περιπτώσεις υπήρξε σύλληψη των ατόμων. Οι τέσσερις συνελήφθησαν για αποφάσεις δικαστηρίων που εκκρεμούσαν, δύο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τέσσερις για κλοπή μετάλλων.

Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι Αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχισθούν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.