Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις

Έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις

urlΠραγματοποιήθηκαν στοχευμένες αστυνομικές εξορμήσεις σε Αχαΐα, Ακαρνανία, Ηλεία και Αιτωλία. Ελέχθησαν 1053 άτομα και συνελήφθησαν 67 δράστες Βεβαιώθηκαν 566 τροχονομικές παραβάσεις
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, των τροχαίων ατυχημάτων και του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκαν χθές στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε περιοχές της Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας.
Ειδικότερα, αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ακαρνανία, με τα εξής αποτελέσματα: Ελέχθησαν 334 άτομα και 242 οχήματα, προσήχθησαν 52 άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες και συνελήφθησαν 18 άτομα, από τα οποία:
δύο ημεδαποί με εντάλματα σύλληψης, τρια άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο ημεδαποί για παράβαση διατάξεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 4 αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,3 ημεδαποί για καταδικαστικές αποφάσεις,3 ημεδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ένας ημεδαπός για κλοπή.
Βεβαιώθηκαν 99 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 16 παραβάσεις νόμων υγειονομικού ενδιαφέροντος , αλλοδαπών.
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αιτωλία, με τα εξής αποτελέσματα:
Ελέχθησαν 66 άτομα και 61 οχήματα, προσήχθησαν 40 άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, από τα οποία τρεις ημεδαποί για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και έναςαλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Βεβαιώθηκαν 60 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και αλλοδαπών.
Υπογραμμίζεται ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στη τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.