Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Έμπλεξε γιατί…του έκλεψαν το κινητό σε club του Αγρινίου

Έμπλεξε γιατί…του έκλεψαν το κινητό σε club του Αγρινίου

Το περιστατικό που θα σας περιγράψουμε παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη πριν από λίγο καιρό, κατά το ήμισυ, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένας συμπολίτης μας προ μηνών κλήθηκε να απολογηθεί στη δικαιοσύνη για τα άκρως… ερωτικά μηνύματα που στάλθηκαν από το κινητό του σε νεαρή παντρεμένη γυναίκα που μένει μόνιμα σε πόλη της χώρας που απέχει πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα από το Αγρίνιο.

Ο ίδιος χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε συμβεί. Για κακή του τύχη, πριν από λίγο χρονικό διάστημα άγνωστος του είχε κλέψει το καρτοκινητό του, ενώ διασκέδαζε με την παρέα του σε club του Αγρινίου. Ο ίδιος δεν δήλωσε τότε την απώλεια του κινητού ούτε στην αστυνομία ούτε στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να καταργήσει τον αριθμό.

Έτσι, το εν λόγω τηλέφωνο φαίνεται ότι κατέληξε στα χέρια του προσώπου που παρενοχλεί μέσω μηνυμάτων τη γυναίκα, η οποία όπως ήταν λογικό προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, όπερ και εγένετο. Όταν διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω αριθμός ανήκει σε Αγρινιώτη (αφού πλέον και τα καρτοκινητά δηλώνονται υποχρεωτικά), η ίδια εξεπλάγη μιας και ουδεμία σχέση έχει με την πόλη μας, αλλά ούτε και με κάποιο άτομο που να σχετίζεται με αυτή. Το ίδιο ίσχυε και για τον συμπολίτη μας, ο οποίος σημειωτέον ουδέποτε έχει επισκεφθεί τον τόπο διαμονής της νεαρής.

Μάλιστα, το θέμα δεν είναι και τόσο απλό για τον συμπατριώτη μας, μιας και για το επάγγελμά του δεν είναι και τόσο καλό η ανάμειξη του ονόματός του σε μια τέτοια υπόθεση. Βέβαια, το πιο πιθανό και λογικό είναι οι αρμόδιοι να αντιληφθούν πως έχουν τα πραγματικά περιστατικά και να πάψει κάθε εμπλοκή του σε αυτά. Μέχρι τότε όμως ο ίδιος θα ταλαιπωρείται σε μια ιστορία που προκλήθηκε από «αμέλειά» του σε μια βραδιά διασκέδασης…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.