Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Έμπρακτα στηρίζουν το Κοινωνικό Ιατρείο οι Πρόσκοποι του Αγρινίου

Έμπρακτα στηρίζουν το Κοινωνικό Ιατρείο οι Πρόσκοποι του Αγρινίου

Σε μια πράξη πραγματικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού προχώρησαν οι Πρόσκοποι του Αγρινίου κάνοντας πραγματικότητα όσα πρεσβεύει η Προσκοπική Κίνηση.
Το Σάββατο 17 Μαρτίου παρέδωσαν μια σημαντική ποσότητα φαρμάκων στο υποστηρίζοντας έμπρακτα τη σημαντική πρωτοβουλία του «Κοινωνικού Ιατρείου» που ίδρυσε ο Δήμος Αγρινίου, ώστε να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες των συμπολιτών μας.
Η πρωτοβουλία-προσπάθεια της συλλογής φαρμάκων ξεκίνησε πολλούς μήνες πριν, με σκοπό να προσφερθούν σε φορείς και οργανώσεις που στόχο την ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων συλλογικά, αλλά και του ανθρώπου ατομικά.
Όπως δήλωσαν οι Πρόσκοποι στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κυρία Μαργαρίτα Σερπάνου, θα συνεχίσουν να στηρίζουν το θεσμό του «Κοινωνικού Ιατρείου» εντείνοντας τις προσπάθιές τους και ζήτησαν να μεταφέρει στο Δήμαρχο Αγρινίου κύριο Παύλο Μοσχολιό την διαβεβαίωση ότι στο πρόσωπο των Προσκόπων θα έχει την απαραίτητη υποστήριξη και βοήθεια σε ανάλογες δράσεις του Δήμου Αγρινίου που σκοπό έχουν την ανακούφιση και την παροχή βοηθείας στο συνάνθρωπό μας.
Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος κυρία Μαργαρίτα Σερπάνου τόνισε πόσο σημαντική είναι αυτή η πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι Πρόσκοποι κάνοντας πράξη της θεμελιώδης αρχές της Προσκοπικής Κίνησης για προσφορά στο συνάνθρωπο και την διάπλαση των παιδιών ως ενεργούς και υπεύθυνους πολίτες του αύριο. Ευχαρίστησε για την προσφορά των φαρμάκων και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «τα φάρμακα θα πιάσουν τόπο στις δύσκολες ημέρες που περνά ο τόπος μας».
Και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους μελλοντικά για την επόμενη φορά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.