Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Έμπρακτη στήριξη

Έμπρακτη στήριξη

διαρκειας1500 εισιτήρια διαρκειάς περίπου έχουν δοθεί μέχρι τώρα στον Παναιτωλικό και αναμένεται μέρα με τη μέρα ο αριθμός να αυξάνεται. Τη στήριξη των οπαδών  πάντως η ΠΑΕ τη σχολίασε ως εξής:

Η προσέλευση που καθημερινά υπάρχει και η ροή στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2013-2014, δείχνουν πόσο κοντά στον Παναιτωλικό είναι οι φίλοι του. Όχι πως χρειάζονταν νέες αποδείξεις μετά από ότι έχουν κάνει έως τώρα. Έδειξαν πόσο ζεστά αγκαλιάζουν την ομάδα και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται. Πόσο ισχυροί είναι οι δεσμοί που συνδέουν την κοινωνία και τον Παναιτωλικό.
Παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε στη σημερινή εποχή, παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, επιβραβεύοντας το υγιές μοντέλο που έχει υιοθετήσει και πιστά υπηρετεί.
Χιλιάδες φίλαθλοι πολύ πριν αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν σπεύσει να εξασφαλίσουν θέση στην κερκίδα. Που τους παρέχει τη μόνιμη επαφή τους με την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Παρουσία σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει στο Αγρίνιο. Θέλουν να είναι δίπλα της, μια ανάσα από εκεί που οι ποδοσφαιριστές μας θα δίνουν την “μάχη” για να κάνουν ακόμα ισχυρότερο τον Παναιτωλικό.

Όπως κάνει τόσα χρόνια ο φίλαθλος έστειλε το δικό του μήνυμα: Στήριξη, εμπιστοσύνη, αγάπη στην ομάδα μας!
Δείτε περισσότερα για τα εισιτήρια διαρκείας ΕΔΩ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.