Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης από ελαιοπαραγωγούς της Τριχωνίδας

Έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης από ελαιοπαραγωγούς της Τριχωνίδας

Με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Θανάση Κατσιμάρδου ,οι κάτοικοι των χωριών της Νερομάνας, της Δογρής ,του Κρύου Νερού και της Βαρειάς προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδο που παράγουν οι ίδιοι .
Η τοπική κοινότητα πήρε την πρωτοβουλία αυτή με σκοπό να στηρίξει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας δηλώνει περήφανος για τους κατοίκους των χωριών. «Η προσφορά ήταν μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Οι κάτοικοι των χωριών προσφέρουν από το υστέρημά τους όσο περισσότερο μπορούν, έχουν δει πολύ ζεστά το θέμα», αναφέρει ενώ δεν παραλείπει να τονίσει τη σημαντικότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου ως θεσμού.
Της ίδιας άποψης είναι και η αντιδήμαρχος κ .Μαργαρίτα Σερπάνου. «Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας έκριναν σωστά και βοήθησαν τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες τους » δήλωσε ,συμπληρώνοντας ότι το μήνυμα αυτών των ημερών δεν θα πρέπει να είναι άλλο από την αλληλεγγύη. «Παρά την τόση διαφθορά που υπάρχει τριγύρω μας φαίνεται πως υπάρχουν τομείς τις τοπικής αυτοδιοίκησης που οι άνθρωποι πολύ σωστά ακόμη εμπιστεύονται» τόνισε.
Το λάδι, ένα τόσο σημαντικό αλλά δυστυχώς ακριβό αγαθό ,ήταν σήμερα διαθέσιμο στους συνανθρώπους μας που δεν έχουν την δυνατότητα να το προμηθευτούν διαφορετικά , και αυτό οφείλεται στην καλή διάθεση και το αίσθημα αλληλεγγύης των κατοίκων αυτών των μικρών χωριών.
Προσφορές τροφίμων και όχι μόνο , γίνονται καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.