Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Έναρξη ακαδημιών μπάσκετ της ΆΛΦΑ

Έναρξη ακαδημιών μπάσκετ της ΆΛΦΑ

alfa-basketball-academy-flyer-2014-15-FinalΗ Ακαδημία μπάσκετ της ΑΛΦΑ ξεκινάει και φέτος τη λειτουργία από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου τις προπονήσεις της όπως και τις εγγραφές της.

Και φέτος θα ξεκινήσουν τα τμήματα στο Αγρίνιο , στο Παναιτώλιο , τη Γαβαλού και τη Λεπενού ενώ μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τμήματα και σε νέες περιοχές που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η ΑΛΦΑ Basketball Academy ανακοινώνει παράλληλα  την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή και ειδικό σύμβουλο μυϊκής ενδυνάμωσης και διατροφής Μανώλη Μπιρμπίλη , με τον  Ιατρό ΟρθοπεδικόΒασίλη Τζελτζέ που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε ειδικές τιμές για τους αθλητές της ΑΛΦΑ και τους γονείς τους. Επίσης τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η συνεργασία με Ψυχολόγο που θα ενισχύσει το επιστημονικό προσωπικό της Ακαδημίας.

Ημέρες και Ώρες Προπονήσεων πρώτης εβδομάδας (Από 8/9 έως 14/9)

Οι πρώτες προπονήσεις της νέας σεζόν θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ: 19:30 ΣΤΟ 11Ο-17Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

  • ΤΕΤΑΡΤΗ: 17:00 ΣΤΗ ΓΑΒΑΛΟΥ

  • ΠΕΜΠΤΗ: ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΠΕΝΟΥΣ

  • ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00 ΣΤΟ 10Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η φιλοσοφία της ΑΛΦΑ Basketball Academy, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Η ΑΛΦΑ BASKETBALL ACADEMY είναι μια πρότυπη ακαδημία μπάσκετ που έχει ως σκοπό να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να διαπλάσουν το σώμα και το μυαλό τους σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού, μαθαίνοντας παράλληλα τα μυστικά του μπάσκετ.

Στόχος των ανθρώπων που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια είναι να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση και τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει από το χώρο του μπάσκετ στα νέα παιδιά.

Στην ΑΛΦΑ 93 BASKETBALL ACADEMY τα παιδιά είναι οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστιούνται και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της προπόνησης. Να φεύγουν πάντα χαρούμενα και ικανοποιημένα από το γήπεδο.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ακαδημία που θα διαπλάθει σωστούς χαρακτήρες με ήθος και αξίες στον αθλητισμό και στη ζωή και να θέσει τις σωστές βάσεις για την διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους καλλιεργώντας ιδανικά και αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η πειθαρχία και η αλληλεγγύη.

Οι εξειδικευμένοι σε τμήματα υποδομής συνεργάτες της ακαδημίας μαζί με τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος του Ντίνου Καραπιπέρη αποτελούν εγγύηση για την επίτευξη των στόχων μας.

Επικοινωνία

www.alfa93.gr , στο email alfa93bc@gmail.com και στα τηλέφωνα:

Ντίνος Καραπιπέρης τηλ. 6974901510

Νίκος Σβίγγος τηλ. 6974142196

Νεκτάριος Διδασκάλου τηλ.6945516332

Χάρης Γεωργας τηλ. 6944582167

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.