Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Έναρξη δραστηριοτήτων της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών

mitropoli

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι αρχίζουν και εφέτος οι δραστηριότητες της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Η Διακονία Στηρίξεως Γυναικών λειτουργεί στο γενικό πλαίσιο της Υπηρεσίας Γυναικείων Θεμάτων και του Διαμητροπολιτικού Δικτύου Γυναικών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με έδρα την πόλη του Αγρινίου.

Το Κέντρο της Διακονίας στεγάζεται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου, στο ισόγειο (Δ. Μακρή 34 – τηλ. επικοινωνίας 26410-32005). Ώρες λειτουργίας: πρωί: 10:00’ – 12:00’ (Δευτέρα – Τρίτη – Παρασκευή) και απόγευμα: 04:00’ – 06:00’ (Τετάρτη και Πέμπτη).

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 06:00’ μ.μ. στο Κέντρο της Διακονίας, όπου θα τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά και θα γίνει ανάλυση του ετήσιου συνθήματος: «εν παντί συνιστώντες εαυτούς ως Θεού διάκονοι» (Β’ Κορ. 6).

 

Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας

της  Ιεράς  Μητροπόλεως

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.