Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Έργα στην παραλιακή της Αμφιλοχίας

Έργα στην παραλιακή της Αμφιλοχίας

amfiloxia1.jpg2_1

Η μελέτη που αφορά το έργο “ Ανακατασκευή κοινοχρήστου χώρου από κυκλικό κόμβο Αμφιλοχίας έως τα Δυτικά όρια Σχεδίου Πόλης και κατασκευή πρότυπης ανωδομής ” η οποία ολοκληρώθηκε και δημοπρατήθηκε στις αρχές του έτους, συνεχίζεται με την έναρξη των εργασιών κατασκευής κατά μήκος της οδού Γεωργίου Στράτου μέχρι και το σημερινό σταθμό ΚΤΕΛ. Το έργο, που ο προϋπολογισμός του φτάνει στα 865.000,00 € έχει πηγή χρηματοδότησης το Σχέδιο Παρεμβάσεων Τοπικής Ανάπτυξης ΣΠΤΑ του Δήμου Αμφιλοχίας με τίτλο: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ».
Κατ’ αρχάς, όσων αφορά τις προεργασίες, το έργο προβλέπει αποξήλωση των αυθαιρέτων ανωδομών. Θα αποσυναρμολογηθούν με προσοχή όλες οι κατασκευές από αλουμίνιο σίδερο ή ξύλο.
Το παραπάνω έργο κρίνεται σημαντικό για την αναβάθμιση της πόλη της Αμφιλοχίας, που προβλέπεται να δώσει νέα πνοή και να αλλάξει αισθητικά την παραλιακή της ζώνη. Η ομοιόμορφη και ανανεωμένη όψη των καταστημάτων, πιο θελκτική για τους επισκέπτες, θα τα αναδείξει και επιπλέον πρόκειται να ωφελήσει στο μέγιστο βαθμό τους ιδιοκτήτες τους.

Όλες οι λεπτομέρειες και η τεχνική περιγραφή στην έντυπη έκδοση 178 που κυκλοφορεί

http://e-maistros.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.