Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Έναρξη χρονιάς για την θεατρική ομάδα Καλυβίων “παιΖΟΥΜΕ”

tragedy_comedy_poster-p2283775975688174038phc_500-scaled5001Ενημέρωση από την θεατρική ομάδα Καλυβίων “παιΖΟΥΜΕ”:

Η θεατρική ομάδα Καλυβίων “παιΖΟΥΜΕ” του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγρινίου ξεκινά την νέα θεατρική της χρονιά, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, στην αίθουσα της Κοινότητας Καλυβίων στις 19.00.
Σας περιμένουμε με χαρά, παλιούς και καινούργιους εραστές του θεάτρου,να ξεκινήσουμε ένα μαγικό θεατρικό ταξίδι.

“Το θέατρο ως μορφή τέχνης δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, να αγγίξουμε ο ένας τον άλλο, να νιώσουμε μαζί μια αλήθεια…”

Παιδικό Θεατρικό Τμήμα (Θεατροπαιδαγωγική) στα Καλύβια

paidagogiktheatro

Παιδικό Θεατρικό Τμήμα (Θεατροπαιδαγωγική) στα Καλύβια εγκαινιάζει με χαρά την έναρξη της νέας χρονιάς το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 17.00 στην αίθουσα της Κοινότητας.

Το θέατρο εμπεριέχει όλες τις άλλες τέχνες οι οποίες αναδεικνύονται στην πράξη. Ο Γκαίτε έλεγε “‘Οταν οι τέχνες έχουν γιορτή τότε γίνεται θέατρο”. Ως εκπαιδευτικό εργαλείο αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Το παιδί διευρύνει το πεδίο της γλώσσας του, γνωρίζει και κατανοεί τον κόσμο, τους άλλους αλλά πρωτίστως τον εαυτό του, οδηγείται στη βιωματική γνώση, διευρύνει την ενδοχώρα του, βρίσκει την ταυτότητά του, εκφράζεται ψυχοπνευματικά και σωματικά, καλλιεργεί τη φαντασία του, μαθαίνει να συνεργάζεται και να μοιράζεται.

ΕΛΑΤΕ παιδιά, να σηκώσουμε όλοι μαζί την αυλαία της φαντασίας!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.