Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Ένας άξιος “πρεσβευτής” μίλησε στους μικρούς πρωταθλητές του Παναιτωλικού

Ένας άξιος “πρεσβευτής” μίλησε στους μικρούς πρωταθλητές του Παναιτωλικού

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Γ. Νταλακούρας βλέποντας ότι ο Βασίλης Πλιάτσικας βρίσκεται στο Αγρίνιο, να τον φέρει στις εγκαταστάσεις του Εμιλέον για να μιλήσει στους μικρούς πρωταθλητές του Παναιτωλικού των ομάδων Κ13 και Κ15 και να τους μεταδώσει τις εμπειρίες του από τη διαδρομή της μέχρι στιγμής καριέρας του.

Ο αγρινιώτης ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από πολύ μικρή ηλικία και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ, έκανε στη συνέχεια το μεγάλο βήμα φτάνοντας σήμερα να αγωνίζεται στη μεγάλη Σάλκε του Μάγκατ στο πρωτάθλημα της μπουντεσλίγκα.

Ο διεθνής παίκτης είπε στα μικρά παιδιά ότι η σκληρή δουλειά και η καθημερινή προσπάθεια είναι οι δύο σπουδαιότεροι παράγοντες που μπορούν να κάνουν ένα αθλητή να φτάσει ψηλά. «Καθημερινά στη ζωή μας πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Β. Πλιάτσικα προς τους νεαρούς παίκτες των ακαδημιών του Παναιτωλικού. Ο «γερμανός» παίκτης τόνισε επίσης ότι σημαντικό πράγμα για ένα αθλητή είναι και η διάπλαση του χαρακτήρα του που διαμορφώνεται μέσα από την προπόνηση, την πειθαρχία και τη θέληση.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έκαναν αρκετές ερωτήσεις στον παίκτη της Σάλκε ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι παίκτες του Παναιτωλικού πέρασαν από διάφορα τεστ σε συνεργασία με το γυμναστή των ακαδημιών Λ. Παπαδάκη και τον εργοφυσιολόγο κ. Παρασκευόπουλο.

Αναμφίβολα ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία από πλευράς του υπεύθυνου των ακαδημιών κ. Νταλακούρα η οποία και δείχνει ότι εκεί που όλα φαίνονται στάσιμα στον Παναιτωλικό, τα τμήματα υποδομών κάνουν τη δική τους προσπάθεια δείχνοντας ότι ο Παναιτωλικός αν μη τι άλλο έχει μέλλον.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.