Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Ένας Βαλτινός και ένας Ξηρομερίτης στο Υπουργείο Υγείας

Ένας Βαλτινός και ένας Ξηρομερίτης στο Υπουργείο Υγείας

κουρουμπλησ

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Δύο Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές Β΄Αθήνας  συμμετέχουν σε αυτή και μάλιστα στο ίδιο υπουργείο, το Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ο βαλτινός Πάνος Κουρουμπλής ως υπουργός και ο Ξηρομερίτης Δημήτρης Στρατούλης ως αναπληρωτής Υπουργός .

Ο κ. Παναγιώτης  Κουρουμπλής κατάγεται από το Ματσούκι  και είναι δόκτωρ Κοινωνικών Επιστημών και δικηγόρος. Έχει εκλεγεί τρεις φορές βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ, ενώ από το 2012 εκλέγεται βουλευτής στη Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι άλλωστε  γνώστης των θεμάτων της Υγείας, καθώς την περίοδο 1993-1996 είχε διετέλεσει Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του υπουργείου Υγείας.

ergasia-stratoulis0Στο Υπουργείο Υγείας ενσωματώθηκε και ο τομέας των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τις αρμοδιότητες του οποίου αναλαμβάνει  ως αναπληρωτής υπουργός  ο Δημήτρης Στρατούλης . Ο κ. Στρατούλης κατάγεται από τον Αστακό και είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Αθήνας, διδάκτορας εργασιακών σχέσεων στο Γενικό Τμήμα Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ευχή των Αιτωλοακαρνάνων είναι και οι δύο να συμβάλουν άμεσα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της δημόσιας Υγείας στο Νομό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.