Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Ένας τραγουδιστής Low Bap “εμπνέει” την κερκίδα των οπαδών του Παναιτωλικού και ανταποδίδει…

Ένας τραγουδιστής  Low Bap “εμπνέει” την κερκίδα των οπαδών του Παναιτωλικού και ανταποδίδει…

Ένας τραγουδιστής της Low Bap “εμπνέει” τη κερκίδα των οπαδών του Παναιτωλικού. Πρόκειται για τον Totem Low Bap. Κατάγεται από το Πέραμα Αττικής, δεν έχει κάποια σχέση με το Αγρίνιο, όμως ένας στίχος από τα τραγούδια του “Είναι όλα όμορφα πια, έφτασε η μέρα” ενέπνευσε τους οπαδούς του Παναιτωλικού, οι οποίοι έφτιαξαν ένα γιγαντοπανό στο τελευταίο ματς ανόδου με τον Διαγόρα.
Ο Totem συμπεριέλαβε τη στιγμή αυτή στο τελευταίο δίσκο του, όπου φιγουράρει κάτω από τα τραγούδια του η γαλαζοκίτρινη εξέδρα.
Μάλιστα σε ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι του χρόνου θα είναι Παναιτωλικός. Συγκεκριμένα:
“Μπορεί και να μιλάω εκ του ασφαλούς, αφού δεν υποστηρίζω καμία ομάδα που αγωνίζεται στα ελληνικά πρωταθλήματα, αλλά πραγματικά λυπάμαι για όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό στην Ελλάδα σαν κάτι που έχει σημασία/λόγο ύπαρξης. Το τραγούδι που αναφέρεται στο ποδόσφαιρο και την οπαδική κατάσταση γράφτηκε περίπου 10 μέρες πριν ξεσπάσουν τα σκάνδαλα με τις ηχογραφήσεις, με τους κοριούς, με τις υποκλοπές, τα στημένα, τα στοιχήματα κλπ. Δεν διεκδικώ τίτλο προφήτη. Αρνούμαι τις μαντικές ικανότητες οποιουδήποτε υποστηρίζει ότι τις έχει, ή ότι κάποιος άλλος τις είχε ποτέ. Δεν προφήτεψα τίποτα. Απλά περιέγραφα αυτό που νόμιζα ότι θα γίνει. Μαντεψιά. “Μαντεύεις. Προκαλείς. Παρατηρείς πειραματικά. Συλλέγεις στοιχεία. Συγκρίνεις αυτό που μάντεψες με τα στοιχεία που συνέλεξες. Αν αυτό που μάντεψες με τα στοιχεία που συνέλεξες δεν ταυτίζονται, δεν είσαι επιστήμονας” είχε πει ο Richard Feynman. Εμένα απλά μου έτυχε αυτά που μάντεψα να ταυτίζονται με τα στοιχεία που συνέλεξαν αυτοί που μελετούν το πείραμα. Τυχαία μπορεί, αλλά φαίνεται ότι είμαι επιστήμονας της κατάντιας τους. Και σαν τέτοιος ένιωσα και όταν είδα την κερκίδα του Παναιτωλικού, στην φιέστα ανόδου της ομάδας, να ανεμίζει ένα γιγαντοπανό με τους στίχους ενός τραγουδιού μου. Του “Είναι όλα όμορφα πια”. Ρησπέκτ. Εγώ του χρόνου θα είμαι Παναιτωλικός, κι ας μην έχω σχέση με την περιοχή ή την ομάδα.”

http://imageshack.us/photo/my-images/684/neosdiskostotem.png/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.