Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

“Ένα βουνό Αγάπης” από τους προσκόπους του Αγρινίου

“Ένα βουνό Αγάπης” από τους προσκόπους του Αγρινίου

DSCN4884

Οι πρόσκοποι του Αγρινίου βρέθηκαν σήμερα στην πλατεία Ειρήνης, προκειμένου, με τη βοήθεια του κόσμου, να συγκεντρώσουν ρούχα, τρόφιμα, παιγνίδια και φάρμακα για τα παιδιά των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Γονείς και παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, διασκέδασαν με τις δραστηριότητες που το 1ο σύστημα προσκόπων και η Αγέλη Λυκόπουλων είχε για αυτούς ετοιμάσει και πρόσφεραν παιγνίδια που δεν χρειάζονταν πια, αλλά που θα δώσουν όμως μεγάλη χαρά σε κάποιο άλλο παιδί. Αξιοσημείωτη ήταν και η προσπάθεια των προσκόπων για συγκέντρωση φαρμάκων.

Παράλληλα, τα προσκοπάκια της πόλης, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια που χάρισαν στους περαστικούς. Ο  Παναγιώτης Κουθούρης, Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου εξήγησε πως “σήμερα με την ομάδα προσκόπων και με την αγέλη Λυκόπουλων οργανώθηκε μια δράση με σκοπό τη συγκέντρωση δώρων αλλά και φαρμάκων για να διανεμηθούν στους συνανθρώπους μας που τις μέρες αυτές δεν μπορούν να χαρίσουν στα παιδιά τους ένα παιχνίδι ή να στρώσουν γιορτινό τραπέζι ,ώστε όλα μαζί να σχηματίσουν ένα «ΒΟΥΝΟ ΑΓΑΠΗΣ» και να αποσταλούν σε φορείς και οργανώσεις της πόλης μας αλλά και όλης της Ελλάδας που ασχολούνται με το παιδί και τις ανάγκες του”.

DSCN4888 DSCN4889 DSCN4892 DSCN4895 DSCN4896 DSCN4897 DSCN4899

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.