Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Ένα καρέ από… γνωστές περιπτώσεις για τον «αντί-Πόντες»

Ένα καρέ από… γνωστές περιπτώσεις για τον «αντί-Πόντες»

2015092900876_163522950Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, τελικά ο Φώτης Κωστούλας θα τη «σκάσει» την αποζημίωση στον Λιονέλ Πόντες προκειμένου να χωρίσουν τα τσανάκια τους, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός αποδείχθηκε περισσότερο ξεροκέφαλος από όσο περίμεναν στο Αγρίνιο…
Το διαζύγιο του Πορτογάλου τεχνικού με τον Παναιτωλικό οριστικοποιήθηκε χθες, ενώ τις επόμενες τρεις μέρες θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου, με τις επιλογές να μη μοιάζουν και πολλές από την Ελλάδα. Και το εγχείρημα του εξωτερικού όμως δεν ταιριάζει στο Αγρίνιο, οπότε δεν αποκλείεται να προκριθεί μια μέση λύση, που θα αφορά ξένο προπονητή που να έχει όμως γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.
Τέσσερις προπονητές που στο παρελθόν έχουν περάσει από τον πάγκο ελληνικών ομάδων είναι ελεύθεροι, έχουν προταθεί στον Παναιτωλικό και θα αξιολογηθούν τις επόμενες ώρες.
Ο πρώτος είναι ο 48χρονος Σέρβος, πρώην προπονητής της Βέροιας, Γκόραν Στεφάνοβιτς, ο οποίος δεν σταματά να αυτοπροτείνεται στην ΕΠΟ για προπονητής της Εθνικής! Ο δεύτερος είναι ο συνομήλικός του Βέλγος Εμίλιος Φερέρα, γνωστός από το πέρασμά του σε Πανιώνιο και Πανθρακικό.
Τρίτη περίπτωση είναι αυτή του 54χρονου Γάλλου Αλμπέρτ Καρτιέρ, ο οποίος είχε περάσει ένα φεγγάρι (2009) από τον Πανθρακικό, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια κοούτσαρε τη γαλλική Μετς.

Τέταρτη και τελευταία περίπτωση είναι αυτή του 63χρονου Βέλγου Ούγκο Μπρος, ο οποίος είχε περάσει από τον Πανσερραϊκό της Α’ Εθνικής την περίοδο 2008-2009, έχοντας στη συνέχεια θητεία σε Τουρκία και Αραβία.

Αν καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν προχωρήσει, ε, τότε υπάρχει και ο πιστός στρατιώτης Γιάννης Νταλακούρας, ο οποίος πάει με όλα και με όλους…

sentragoal.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.