Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συγκινητική προσφορά φαρμάκων”

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συγκινητική προσφορά φαρμάκων”

82539FCA0DCAE76A491A67FAAEC533EDΜεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη χθεσινή πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τις Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση φαρμάκων, με αφορμή το χθεσινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου. Για το θέμα αναφέρει ανακοίνωση:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ
για τη συγκινητική προσφορά φαρμάκων

Ο Δήμος Αγρινίου και το Κοινωνικό Ιατρείο μαζί με τις Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγρινίου εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους σε όλους τους πολίτες του Αγρινίου που ανταποκρίθηκαν θετικά στο «κάλεσμα για τη συγκέντρωση φαρμάκων», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015.
Πλήθος κόσμου πρόσφερε φάρμακα σε περίπτερο των Δομών στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη και στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου, δίνοντας μία ανάσα πνοής σε όσους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στη φαρμακευτική τους αγωγή.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο, μια από τις πλέον δραστήριες Δομές στην περιοχή, απέδειξε για άλλη μία φορά ότι στηρίζει έμπρακτα το θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, που είναι η υγεία.
Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια, καθώς επίσης και σε αυτούς που εργάσθηκαν για να επιτευχθεί το σημαντικό αυτό έργο.
Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, κάθε πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, είναι αξιέπαινη και οφείλουμε όλοι να την αναγνωρίζουμε και να την επιβραβεύουμε.

Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Φαρμακείο (Παλαμά 20, 30100, Αγρίνιο, τηλέφωνο 26410-33582).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.