Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ένα νέο site για την περιοχή μας

Ένα νέο site για την περιοχή μας

Ένα νέο ειδησεογραφικό site για την περιοχή μας, έκανε σήμερα την παρθενική του εμφάνιση, υπό αυτή τη μορφή, στο διαδίκτυο. Πρόκειται για το aginioculture.gr, το οποίο απαρτίζεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων γεμάτοι με όρεξη και μεράκι για προσφορά στην τοπική διαδικτυακή ενημέρωση. Το agrinionews τους εύχεται ολόψυχα καλή αρχή και καλή δύναμη. Σας παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου που λάβαμε:

«Σήμερα 18/11 ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο ενημερωτικό portal για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία ΑγρίνιοCulture (www.agrinioculture.gr) Εμείς, η συντακτική ομάδα του ΑγρίνιοCulture, πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε να δεδομένα, γι’ αυτό δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο βασισμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις στης οπτικής επικοινωνίας και φιλικό προς το χρήστη, δίνοντας έμφαση στην αντικειμενική ενημέρωση, την άποψη, αλλά και το πολιτιστικό υπόβαθρο του Αγρινίου και γενικότερα της Αιτωλοακαρνανίας.
Στο ΑγρίνιοCulture πιστεύουμε σε αυτό που έχει ανάγκη η πόλη μας… φιλοδοξούμε λοιπόν να αποτελέσει η προσπάθειά μας ένα βήμα ελεύθερης έκφρασης. Σε μια εποχή που οι κατευθυνόμενες πληροφορίες κυριαρχούν θα προσπαθήσουμε με αντικειμενικότητα να μεταφέρουμε στο κοινό οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας και μας επηρεάζει. Με έμφαση στις τοπικές ειδήσεις, την άποψη μέσω της αρθογραφίας, τη παρουσίαση όλων των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής…. θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στο κοινό πληρέστερη ενημέρωση κυρίως παρουσιάζοντας το γιατί των γεγονότων.
Επιπλέον για πρώτη φορά σε τοπικό επίπεδο στην ειδική στήλη ΑγρίνιοΈξοδος θα καταγράφουμε τον «ρυθμό» της πόλης ως την ατζέντα της ημέρας ή ημερολόγιο των ημερών αν προτιμάτε, με σκοπό να προβάλλουμε κάθε εκδήλωση, κάθε event που αφορά τον πολιτισμό, τη μουσική, τις τέχνες, τη διασκέδαση.
Βάζουμε όλο και πιο ψηλά τον πήχη, για να έχουμε κάθε φορά και άλλα να κάνουμε. Σ’ αυτή τη προσπάθεια σας θέλουμε μαζί μας!
Καλή πλοήγηση λοιπόν !»
Η συντακτική ομάδα του ΑγρίνιοCulture

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.