Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Ένταση με χρυσαυγίτες στο περιφερειακό συμβούλιο

Ένταση με χρυσαυγίτες στο περιφερειακό συμβούλιο

rigas_tempo24.gr_Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγα λεπτά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στην αίθουσα και διακόπτοντας τη συνεδρίαση, ζήτησαν σε έντονο ύφος να παραδώσει την έδρα ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας της Ελληνικής Αυγής, Χρήστος Ρήγας, μετά τη διαγραφή του όπως υποστηρίζουν από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Την ίδια ώρα η επίσης εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος από την Αιτωλοακαρνανία με την Ελληνική Αυγή Γεωργία Κοκκοτή, δήλωσε την παραίτηση της από την παράταξη που ηγείται ο Χρήστος Ρήγας και ως εκ τούτου θα συμμετάσχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητη Σύμβουλος.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ζήτησε την αποχώρηση τους καθώς όπως τόνισε το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι κομματικός χώρος στον οποίο μπορούν να επιλύονται οι όποιες διαφορές.
Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Ρήγας την προηγούμενη εβδομάδα με ανακοίνωση του ενημέρωσε για την παραίτηση του από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς πλέον δεν τον εκφράζει ιδεολογικά χαρακτηρίζοντας την μάλιστα «μόρφωμα».

tempo24.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.