Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Ένταση στη ΔΕΗ (video)

Ένταση στη ΔΕΗ (video)Διαμαρτυρία και διαπληκτισμοί στη ΔΕΗ για περίπτωση κυρίας που της έκοψαν το ρεύμα
Έντονα διαμαρτυρήθηκαν πριν λίγη ώρα μέλη της Επιτροπής Ενάντια στα Χαράτσια στον αναπληρωτή Διευθυντή της ΔΕΗ για περίπτωση κυρίας η οποία, παρούσα και η ίδια, είναι χωρίς ρεύμα εδώ και 5 μήνες. Η εν λόγω κυρία ισχυρίζεται πως προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό να προσεγγίσει τον κ. Κοκόσια, διευθυντή Eμπορίας της ΔΕΗ, ο οποίος αρνείται -σύμφωνα πάντα με την ίδια-να τη δεχθεί και να συζητήσει το διακανονισμό της οφειλής μαζί της.
Ο αναπληρωτής διευθυντής εξηγούσε από τη πλευρά του πως δεν είναι εφικτός ο διακανονισμός από τη στιγμή που η κυρία αυτή, έχει παρανόμως προβεί σε επανασυνδέσεις ρεύματος κατά τη διάρκεια των πέντε αυτών μηνών.
Η ένταση ήταν διάχυτη στον χώρο, με την κυρία να φωνάζει πως δεν γινόταν αλλιώς καθώς είναι άνεργη και με προβλήματα υγείας και τα μέλη της Επιτροπής να ζητούν από τον αναπληρωτή διευθυντή να υπογράψει χαρτί στο οποίο θα φαίνεται αφενός πως αρνήθηκε στη  συγκεκριμένη κυρία τον διακανονισμό  αλλά και το να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο κ. Κοκόσια αλλά αφετέρου και την πρόθεση της κυρίας να καταβάλει τα 50 ευρώ που είχε καταφέρει μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει, για την επανασύνδεση του ρεύματος.

Στο προσκήνιο λοιπόν άλλη μια περίπτωση συμπολίτισσας σας με εμφανή οικομική αδυναμία που αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις βασικές ανάγκες έχοντας απέναντι της-πέραν της κρατικής αναλγησίας- υπηρεσίες αγκυλωμένες στη γραφειοκρατία .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.