Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης για την τραγική εικόνα

Έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης για την τραγική εικόνα

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια της διοίκησης του Παναιτωλικού για την τραγική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας και αρχηγός της αποστολής στο Βόλο Μ. Μπελεβώνης έδειχνε κυριολεκτικά σκασμένος μετά το…μαύρο χάλι που παρουσίασαν οι Αγρινιώτες στο τερέν και αν κρίνει κανείς και από τις δηλώσεις Καραγεωργίου μετά το ματς (σ.σ. “Όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί δεν μπορεί να έχει θέση στην ομάδα. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου…”), οι καμπάνες ενδέχεται να χτυπήσουν πολύ δυνατά και για…πολύ κόσμο στην ομάδα του Αγρινίου.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει τεθεί επίσημα θέμα αντικατάστασης του προπονητή ενώ καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις αναμένεται να παίξουν οι επόμενες μέρες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα τηλεφώνησε και ο πρόεδρος Φ. Κωστούλας και μιλώντας με τους υπεύθυνους της ομάδας εξέφρασε την έντονη δυσσαρέσκειά του για το κάκιστο πρόσωπο του Παναιτωλικού ζητώντας οι παίκτες να παίξουν πολύ καλύτερα και πιο παθιασμένα στο β΄μέρος κάτι που σε καμία περίπτωση δε συνέβη…

Π.Κ. 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.