Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Ένωση Αγρινίου: Δικαίωση την ύστατη στιγμή για τους αγρότες

Ένωση Αγρινίου: Δικαίωση την ύστατη στιγμή για τους αγρότες

“Καθοριστική η συμβολή του Θ. Μωραΐτη”

imagesΣε ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, με τα σενάρια και τις τροποποιήσεις να διαφοροποιούνται συνεχώς και ύστερα από τον αγώνα που έδωσαν παραγωγοί από όλες τις γωνιές της χώρας, οι τελικές ρυθμίσεις του περιβόητου New Deal, βελτιώθηκαν σημαντικά για τους αγρότες. Aυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αγρινίου που επίσης σημειώνει:
Η «Ένωση» Αγρινίου επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους βουλευτές εκείνους που αγωνίστηκαν, ώστε να γλυτώσουν οι Αγρότες τα σπίτια τους από τις κατασχέσεις, να συνεχίσουν τις δραστηριότητες τους και να παράγουν τρόφιμα για τη κοινωνία.
Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει και ονομαστικά τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κο Θ. Μωραΐτη για τη συμβολή του από την αρχή της προσπάθειας αυτής, η οποία ειδικά τις τελευταίες μέρες αποδείχτηκε καθοριστική.
Ευχαριστεί, επίσης, όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, αφήνοντας πίσω διαφορές, παραμερίζοντας όσα μας χωρίζουν και πιστεύοντας σε ένα αγώνα που πολύ θεωρούσαν μάταιο. Παρέμειναν ενωμένοι παρά το ότι και αυτός ο πόλεμος είχε τον «Εφιάλτη» του.
Και για να μη κατηγορηθούμε ότι αφήνουμε υπονοούμενα, αναφερόμαστε συγκεκριμένα και προσωπικά στον κο Σπανούλη, ο οποίος για άλλη μια φορά με τις πράξεις που ο ίδιος άλλωστε περιγράφει, λειτούργησε διασπαστικά, ως δεκανίκι του ΣΠΕΦ και όσων ήταν απέναντι στην προσπάθεια αυτή.
Χωρίς να μειώνουμε σε καμία περίπτωση των αγώνα των συναδέλφων αγροτών που είναι μέλη του συνδέσμου που προεδρεύει ο κος Σπανούλης, επιθυμούμε να ενημερώσουμε και αυτούς, ότι χωρίς την προσπάθεια του ΕΣΑΦ, του ΠΟΣΠΗΕΦ, και των μικρότερων συλλόγων από τις Σέρρες, την Ήπειρο, την Κρήτη και των υπόλοιπων μεμονωμένων παραγωγών, τίποτα από όσα πετύχαμε δε θα ήταν εφικτό.
Και για αυτό ακριβώς το λόγο, κλείνοντας θα πρέπει να τονίσουμε ότι το σημαντικότερο αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής δεν είναι οι ευνοϊκότερες ρυθμίσεις που τελικά ψηφίστηκαν, αλλά το γεγονός ότι για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, μετακινούμε βουνά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.